0
U pripremi

SERIJA ‘A’: Cela Bolonja igrala za Mihu, Sorijano doneo radost domaćim navijačima (VIDEO

Objavljeno: 30.08.19 u 20:02

Utakmicom Bolonja – Spal počelo je 2. kolo Serije A. Izabranici Siniše Mihajlovića došli su do prve pobede u sezoni

Fudbaleri Bolonje u emotivnom meču na svom stadionu dočekali su Spal. Ponovo je na klupi bio Siniša Mihajlović, na samom početku meča Miha je dočekan ovacijama navijača, ali i aplauzima igrača oba tima. Uspeli su domaći igrači da zabeleže pobedu 1:0 i nakon 2. kola Serije ‘A’ Bolonja sada ima četiri osvojena boda.

Domaći igrači su napadali, to niko ne može da ospori, želeli su pobedu ali su se mučili da do nje dođu. U 13. minutu Bolonja je imala priliku. Nakon centaršuta Matia Destro je pokušao glavom. ali su defanzivci uspeli da otklone opasnost. Pet minuta kasnije sa druge strane pripretio je Jasmin Kurtić, ali je lopta otišla kraj gola.Andrea Poli je u 24. minutu imao priliku za Bolonju, raspalio je sa ivice šesnaesterca, ali nije bilo gola.

Bolonja – Spal (STATISTIKA MEČA) 

Na početku drugog poluvremena domaći su imali nekoliko opasnih napada. Prvo je Roberto Sorijano šutirao glavom, a lopta odlazi iznad prečke. Potom je Sansone pokušao ali je odbrana blokirala njegov udarac. Odgovorio je Federiko di Francesko , a lopta je otišla kraj stative. Nastavili su domaći igrači ofanzivno da igraju i čekali su svoju šansu. Dočekali su je u 93. minutu kada je Roberto Sorijano uspeo da zatrese mrežu Spala za konačnih 1:0.

Serija A 2. kolo

Petak

Bolonja – Spal 1:0 (9:0)
(Roberto Sorijano 90+3)

Subota

18.00 Milan – Breša
20.45 Juventus – Napoli

Nedelja

18.00 Lacio – Roma
20.45 Atalanta – Torino
20.45 Kaljari – Inter
20.45 Đenova – Fiorentina
20.45 Leće – Verona
20.45 Sasuolo – Sampdorija
20.45 Udineze – Parma

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter