0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

HS SAZNAJE: Zvezda još uvek nije zvala Čavrića, jedan klub preduzeo prve korake…

Objavljeno: 30.08.19 u 11:20

Krilni napadač Slovana iz Bratislave Aleksandar Čavrić pominje se kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, ali posao za sada nije na vidiku.

Mediji u Srbiji uveliko spekulišu o Aleksandru Čavriću kao novom krilnom napadaču Crvene zvezde. Ipak, kako HotSport saznaje od jednog od zastupnika srpskog fudbalera Aleksandra Bogdanovića Crvena zvezda još uvek nije kontaktirala nikog u vezi transfera bivšeg fudbalera OFK Beograda i Genka na ‘Marakanu’.

Aleksandra Čavrića za sada prati samo Majorka. Izaslanici iz Španije gledali su bivšeg ‘romantičara’ u Bratislavi na meč protiv PAOK-a u plej-ofu za Ligu Evrope, a bili su i u Solunu, mada zbog povrede Čavrić meč na ‘Tumbi’ nije igrao.

– Istina je, Aleksandra Čavrića prati Majorka. Špancu su ga gledali u Bratislavi protiv PAOK-a, bili su i u Solunu, ali Aleksandar nije igrao zbog povrede. Tim sa Baleara je spreman da izdvoji između 1,5 i dva miliona evra. Od toga 30 posto pripada Genku  – rekao je za HotSport, Aleksandar Bogdanović, jedan od zastupnika Aleksandra Čavrića i čovek koji je pomogao u dovođenju Sejdube Sume iz Slovana u Partizan.

Kada je reč o Aleksandru Čavriću na potezu je uprava Crvene zvezde…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter