0
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Još jedan biser napustio Zvezdu i otišao u Italiju

Objavljeno: 30.08.19 u 19:25

Crveno-belima je pripalo 500.000 evra plus procenti od dalje prodaje veziste, koji je parafirao ugovor do 2023. godine

Pored prvotimaca Crvene zvezde i talenti tima su ovog leta doneli prihod u kasu kluba, a od danas je Bogdan Jocić novi član Verone, kako je HotSport najavio pre nekoliko dana.

Posle dolaska u grad Romea i Julije, bivši omladinac crveno-belih je odradio lekarske preglede i zatim na promociji u novom dresu parafirao je ugovor do juna 2023. godine, što je dokaz da klub iz ‘Kalča’ ima ogromno poverenje u momka koji je fudbalski stasao iza južne tribine stadiona ‘Rajko Mitić. Čitav posao odradio je specijalista za italijansko tržište menadžer Ivica Pavlović.

Prema sporazumu klubova Verona će za Jocića isplatiti 500.000 evra plus određeni procenat od dalje prodaje, a za crveno-belu ‘desetku’ su bili zainteresovani još neki klubovi. Ipak, trku su dobili žuto-plavi za koje od nedavno nastupa i ljubimac navijača Crvene zvezde Darko Lazović.

Prema procenama eksperata karijera Jocića treba da bude protkana usponom prvo u Veroni i na njemu je da opravda ekstra potencijal, pošto je procenio da će se najbolje razvijati u Italijij i svakako da su preporuke bile dobre partije u Omladinskoj Ligi šampiona prošle sezone. Sada naslednici u crveno-belom imaju istu priliku i možda sledećeg leta neko od njih krene put Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter