0
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

SVE OČI UPRTE U ‘GRIMALDI FORUM’: Evo na kom programu će zvezdaši gledati izvlačenje kuglica! (FOTO)

Objavljeno: 28.08.19 u 23:58

Poznato je koje će televizije raditi prenos žreba za grupnu fazu Lige šampiona koji će se sutra održati u Monaku.

Crvena zvezda je sinoć obezbedila drugo uzastopno učešće u Ligi šampiona, učinili su to i Dinamo Zagreb i Olimpijakos, a večeras su im se pridružili još Ajaks, Klub Briž i Slavija iz Praga.

Kompletirana su sva 32 mestai sutra će u ‘Grimaldi f0rumu’ biti održana gala svečanost u okviru koje će se proglasiti najbolji fudbaler Evrope u prošloj godini, ali i održati i žreb za novu sezonu elitnog takmičenja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Ljubitelje fudbala u Srbiji, a posebno pristalice crveno-belih, zanimalo je gde će moći da isprate taj događaj, a u našoj zemlji prenosiće ga dve televizije.

Slika iz Monaka od 18 časova ići će na prvom programu TV ArenaSport, koja ima prava na pun paket prenosa u narednoj sezoni, ali će žreb biti i na prvom kanalu Radio Televizije Srbije.

Na Javnom servisu su objavili da Dnevnik biti u 18h, pa će se uključiti u prenos žreba od 18:20h, a potom će od 19 časova ići prenos utakmice Molde – Partizan, takođe vrlo važne za srpski fudbal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter