FOTO: SBC
in , ,

DUŠKO TODOROVIĆ: SBC šampion velikom pobedom u Las Vegasu postao deo najelitnije svetske MMA promocije

Srpski sport i sve razvijenija domaća borilačka scena dobila je još jedan veliki razlog za slavlje!

Šampion najbolje domaće i regionalne MMA promocije Serbian Battle Championship (SBC), 25- godišnji Duško Todorović, pobedom u Americi stigao je do ugovora sa legendarnim UFC-om.

Serbian Battle Championship šampion u srednjoj kategoriji imao je najvažniju i najtežu borbu karijere u Las Vegasu, u pokušaju da stigne do velike pobede i prestižnog ugovora sa najelitnijom svetskom MMA organizacijom. Uz razne poteškoće, bez svog glavnog trenera Jovana Milićevića i menadžera Bojana Mihajlovića, mladi ratnik iz Srbije Todorović, na drugom kraju sveta, došao je do željenog cilja i ugovora sa najjačom svetskom MMA organizacijom, Ultimate Fighting Championship (UFC).

FOTO: SBC

SBC šampion je slavio nakon pravog rata i bespoštedne borbe u oktagonu, pobedivši najboljeg borca iz Kanade, prvaka u dve težinske kategorije, Tedija Eša. Bio je to okršaj dva borca sa sjajnim referencama, što su u samoj borbi i opravdali. Duško je od samog starta bio agresivan, uz kombinaciju različitih vrsta udaraca, od kojih su najviše efekta na protivnika imali udarci sa kratke distance.

FOTO: SBC

Todorović će biti prvi član UFC-a iz Srbije u srednjoj kategoriji, a pridružio se Darku Stošiću i Stefanu Sekuliću kao trenutno treći borac na UFC rosteru koji dolazi iz naše zemlje. Pre njih Srbiju je u UFC predstavljao Bojan Mihajlović i Bojan Veličković.

FOTO: SBC

Duško je ostvario istorijski uspeh, a SBC, najbolja MMA organizacija u regionu i jedna od najcenjenijih evropskih pozornica kada su mešoviti borilački sportovi u pitanju, već od naredne subote, 07. septembra, u Subotici, na svojoj 23. manifestaciji, nastavlja da obara rekorde i stvara nove šampione, i nastavlja da bude odskočna daska za najjaču MMA scenu na svetu, UFC!

FOTO: SBC

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SELEKTOR OBJAVIO SPISAK: Milovanović sa dosta novajlija napada Rusiju i Letoniju!

BADMINTON: Trenutak istine za supertaletovanu generaciju srpski tim