1
Domaći fudbal

UTERUJE STRAH U KOSTI: Švajcarci se plaše tunela ‘najtežih 100 koraka u životu fudbalera’ (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.19 u 17:25

Svima je jasno da će ‘Zvezdina mašinerija’ večeras raditi punom parom.

Sinhronizovano će raditi mašina na tribinama, kao i ona na terenu. Iako su se švajcarski mediji prošle nedelje podcenjivački poneli prema revanšu rekavši da ne igiraju decibeli sa tribina već igrači, dolaskom u Beograd malo su promenili ‘pesmu’.

Novinar Blika Alan Kunc objavio je specijalni video izveštaj sa stadiona ‘Rajko Mitić’ gde je svoje čitaoce (i gledaoce) proveo kroz čuveni Zvezdin tunel, potom i ostatak stadioina!

Ovo je najtežih 100 koraka u životu jednog fudbalera. Svlačionica nije na stadionu, već u zgradi napolju, igrači moraju da prođu kroz beskrajni dvodelni tunel. Prvo se spustite direktno ispod „delija“ kroz podrum, to je naziv ultrasa Crvene zvezde, a onda pre nego što krenete na stadion skrenete levo u manji tunel tako da kao igrač gostujuće ekipe ne završite direktno u čeljustima „delija“ čim izađete iz tunela – napisao je Kunc.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šta reći! Naš heroj! #Mihajlovic ❤️🙏💪

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Prvi meč u Bernu završen je rezultatom 2:2, a večeras će na rasprodatom ‘Mitiću’ Crvena zvezda pokušati da ispiše istoriju i dva puta u nizu se plasira u grupnu fazu Lige šampiona.

Kuncov izveštaj pogledajte ovde.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter