2
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

MARIN: Da li je neko mislio da će biti lako? Niko ne može da nas pobedi na ‘Marakani’!

Objavljeno: 27.08.19 u 23:46

Obećao je pre nekoliko nedelja Marko Marin da će Zvezda igrati u grupnoj fazi Lige šampiona. Obećano, ispunjeno.

Crvena zvezda se eliminacijom Jang Bojsa plasirala u Ligu šampiona gde će drugu godinu u nizu braniti boje Srbije.

– Ovaj stadion, ovi navijači i država su to zaslužili. Dali smo sve od sebe nakon dve nedelje odmora, od prvog kola kvalifikacija bili smo koncentrisani da uđemo u Ligu šampiona i ispunili smo cilij – počeo je Marin i potom nastavio:

– Bilo je teško, igrali smo u plej-ofu Lige šampiona, niste valjda očekivali da bude lako. Super gol smo postigli. Po meni, zasluženo. Imali su jaču fazu na početku drugog poluvremena, bitno je da smo se odbranili i izborili mesto u Ligi šampiona ističe fudbaler Crvene zvezde.

Ostvarili smo naš san i igraćemo sa najboljim ekipama u Evropi. uspeli smo da budemo jedinstveni i fokusirani i ovde na našem stadionu nema šanse da ispadnemo. Publika nas je nosila kada se sve lomilo i dali smo gol u pravom trenutku. Taktički smo bili perfektni i sada čekamo rivale i ovde ćemo imati priliku za tri spektakla, da uživamo i slavimo uz naše verne navijače – zaključak je Marina.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Mirko Marković

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter