0
Evropske lige

PEREZ IMA PLAN B: Ukoliko se Zidan ne ‘trgne’ stiže zamena, evo o kome se radi!

Objavljeno: 26.08.19 u 10:59

Zinedin Zidan se u martu vratio u Real Madrid, a navijači će po svemu sudeći želeti što pre da zaborave njegov drugi mandat u Realu.

Trostruki uzastopni osvajač Lige šampiona sa Realom u klubu je marta dočekan kao spasilac koji će posrnulog giganta vratiti na staze stare slave, desilo se upravo suprotno. Završnicu prošle sezone svi navijači Reala žele što pre da zaborave, a nije madridski tim delovao ništa bolje ni u pripremnom periodu, a na početku tekuće sezone osvojio je četiri boda.

Klub je doveo velika pojačanja, ali i dalje se traži rezultat. Prvi čovek Reala spremio je plan B. Španski mediji pišu da će u slučaju da se Real ne trgne u narednih nekoliko kola uslediti zamena na prestolu ‘kraljevskog’ kluba.

Diario Sport’ navodi da je Florentino Perez u kontaktu sa Žozeom Murinjom, koji bi u svakom trenutku mogao da sedne na klupu Reala koji je već vodio 2012. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter