3
Domaći fudbal

GOL U PLS O KOM PRIČA EVROPA: Svi su stali, a igrač Metalca je dao gol – pa su ga svi jurili! (Video)

Objavljeno: 26.08.19 u 12:18

Ni dva dana nakon utakmice Metalca i Bačke ne stišavaju se strasti povodom meča.

Metalac je u završnici prvog poluvremena došao do vođstva nakon što je jedan fudbaler gostiju završio na zemlji nakon starta domaćeg defanzivca, iako su igrači Bačke zastali i tražili da se ukaže pomoć njihovom saigraču, Nikola Grbović je odlučio da hitro krene ka golu i donese prednost Metalcu.

Nakon pogotka, nekoliko igrača Bačke kreće u jurnjavu za Grbovićem, nakon čega dolazi do sukoba i opšteg meteža na terenu. Sudija je podelio po 2 crvena kartona na obe strane i žuti karton za goste. Iz ekipe Metalca isključeni su Ješić i pomoćni trener Stanković, dok su u ekipi gostiju isključeni Milovanović i Obrenović, tako da je Metalac utakmicu nastavio sa igračem više.

Evo kako je sve to izgledalo

0
0

3 Komentara

  1. Ovakvim stvarima treba stati na put, kakav bre gol, trebao je da sudi prekrsaj, da zaustavi igru, ovakvim sudijskim nebulozama,posebno u korist zvezdane koje se sude treba zauvek stati na put, a ja ima lek za nebulozne sudije, svaki sudija koji sudi u korist nekog tima, prebaciti ga na godinu dana u Beogradsku zonu, zadnje lige bilo gde a sudiju odatle nagraditi sudjenjem u super ligi, naravno i plate im korigovati razmeniti, pa neka se misle, ako niste za sudjenje vec idite u vinograde na orezivanje loze, ili budite normalni, ili nebulozne pravac u polje na kopanje ili u vinograd na orezivanje loze, ali takvim biserima se obicno obije to o glavu pre ili kasnije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Brate gol regularan po svim propisima jer sudija nije prekinuo akciju, pogotovo što je bio ba manje od dva metra od starta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter