0
Odbojka

EP ZA ODBOJKAŠICE: Srbija vezala treću pobedu, Terzić na kratko ‘pobledeo’

Objavljeno: 26.08.19 u 18:08

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je uspela da zabeleži i treću pobedu na EP u Ankari.

Srpske devojke su pred 7.600 gledalaca u Baškent hali pobedile selekciju Francuske sa 3:1 u setovima.

Slabo su izabranice selektora Zorana Terzića započele meč, dozvolivši Francuskinjama da u prvom setu dva puta steknu prednost od četiri poena. Tek od 14:17 devojke su se probudile i pod komandom Tijane Bošković i Katarine Lazović preuzele kontrolu osvojivši prvi set u ovoj utakmici.

U drugom setu je već krenulo dosta bolje, naročito Brankici Mihajlović koja je svojim osmim poenom kontrolisala igru i prednost Srbije. Kod Francuske najviše se istakla Bjanka Buše koja sa svih strana ‘bombardovala’ naše devojke, ali nedovoljno za osvajanje drugog seta koje je ponovo pripalo Srbiji.

Međutim, devojke francuske selekcije su bile strpljive, igrale znatno agresivnije u drugom delu trećeg seta vezavši 11 poena za redom za 2:1 u setovima.

U poslednjem setu oba tima su dala sve od sebe, retko grešile, Bjanka Buša i Lusil Žikel oduševljavale masu svojim poenima, ali nedovoljno da spreče Srbiju ka novoj pobedi od 3:1.

Autor – Lazar Kuzmanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter