1
Evrokupovi

BRUKA U HRVATSKOJ: Norvežaninu zabranjeno da gleda Rozenborg jer na Jutjubu podržava Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.19 u 09:25

Navijači Partizana se sećaju Norvežanina Kristijana Karsa koji je na Jutjubu objavio snimak podrške Partizanu pred utakmicu sa Moldeom.

Kars je navijač Rozenborga, a nije dobio priliku da podrži svoj tim u prvom meču doigravanja za popunu Lige šampiona protiv Dinama u Zagrebu. Naime, hrvatski mediji su preneli njegovu prognozu da će Rozenborg uništiti Dinamo, koju je izneo u prvom videu na Jutjubu, a kada je došao na ‘Maksimir’ sačekalo ga je neprijatno iznenađenje. Rečeno mu je da nije dobrodošao jer predstavlja siguronosni rizik.

Dinamo – Rozenborg (STATISTIKA MEČA) 

– Imao sam dobar odnos s navijačima Dinama, ali su mi policija i Dinamo zabranili da uđem na stadion. Ovo je demokratska zemlja u EU, ali nažalost mogu da kažem da je ovo ustaška zemlja. Ovo je jako loše za Hrvatsku i za Dinamo kao klub. Ovo je sramota. Nisam hteo da objavim ovaj video pre nego što budem bezbedan u Beogradu. Ali u sredu su hrvatska policija i fudbalski klub Dinamo Zagreb meni zabranli da uđem na Maksimir i da pratim moj klub Rozenborg u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Postoje mnogo dobri Hrvati, ali sistem je mnogo, mnogo loš, zemlja je ustaška. Danas ću objaviti i tekst, cela priča će biti dostupna – zaključio je Norvežanin.

Podsetimo se njegovog prvog video obraćanja.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter