0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

SUPERLIGA SRBIJE: Goleada u Ivanjici, Rad slavio sa novim trenerom, Voši ‘gradski derbi’

Objavljeno: 24.08.19 u 22:24

Počelo je šesto kolo Superlige Srbije golovima, uzbudljivo je bilo na svim terenima. Mali ‘gradski derbi’ odigrali su Proleter i Vojvodina, slavila je ekipa Vojvodine, na taj način izabranici Nenada Lalatovića sačuvali su prvu poziciju. Uzbudljivo je bilo i u Ivanjici, a i na ‘krovu’. Rad je zabeležio prvu pobedu sa novim trenerom. 

Voždovac – Mladost 2:0 (STATISTIKA MEČA)

Fudbaleri Voždovca pojačali su se u prethodnim danima, a dobar odabir pojačanja video se i na terenu. Mladost ove godine ne igra kao što smo u prthodnim godinama navikli, očigledno je da će se osetiti odlazak Nenada Milovanovića. Poveo je Voždovac u 43. minutu, a konačnih 2:0 postavio je Purtić u 66. minutu. Voždovac je zabeležio drugu pobedu uz remi i dva poraza sa utakmicom manje.

Javor – Napredak 2:2 (STATISTIKA MEČA)

Petković je doneo prednost Ivanjičanima u 9. minutu. Domaćin je uz minimalnu prednost otišao na poluvreme. Uspeli su u nastavku da se vrate u život gosti, prvo je Paveljić izjednačio u 53. minutu, a Javor je odgovorio preko Kuveljića u 65. minutu, da bi konačan rezultat postavio Ivanović u 80. minutu meča.

Proleter – Vojvodina 0:1 (STATISTIKA MEČA)

Izabranici Nenada Lalatovića nastavili su sa pozitivnim rezultatima. Nakon remija sa TSC-om Vojvodina se vratila na pobednički kolosek u gradskom derbiju. Kao gost na stadionu ‘Slavko Maletin Vava’ u Bačkoj Palanci Vojvodina je pobedila Proleter minimalcem 0:1. Strelac gola bio je Ognjen Đuričin.

Rad – Mačva 2:0 (STATISTIKA MEČA)

Izgleda da je Rad doneo odličnu odluku angažovanjem Dragana Radojičića za novog šefa stručnog štaba. ‘Građevinari’ su slavili na domaćem terenu i tako nakon pet odigranih mečeva zauzimaju 10. mesto sa šest osvojenih bodova. Nije Rad večeras igrao lep fudbal, ali je odigrao koliko treba za novu pobedu. Jagodić je u 26. minutu doneo prednost domaćinu, dok je Marković u 75. minutu dobio drugi žuti karton, te je Mačva igrala sa igračem manje. U završnici meča to je iskoristio Nikolić koji je postavio konačan rezultat 2:0.

Superliga Srbije 6. kolo

Subota

Odloženo Crvena zvezda – Čukarički
Odloženo Radnik – Partizan

Voždovac – Mladost 2:0 (1:O)
(Jevtić 43, Purtić 66)

Javor – Napredak 2:2 (1:0)
(Petković 9, Kuveljić 65 – Pajović 53, Ivanović 80)

Proleter – Vojvodina 0:1 (0:1)
(Đuričin 13)

Rad – Mačva 2:0 (1:0)
(Jagodić 26, Nikolić 90+1)

Nedelja

18.30 Radnički Niš – Spartak Subotica
20.00 TSC – Inđija

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter