0
Evropske lige

HOTSPORT SAZNAJE: Aleksandar Jovanović bi mogao da zameni Španiju i karijeru nastavi u Turskoj, jedna stvar koči transfer…

Objavljeno: 24.08.19 u 21:28

Potencijalni reprezentativac Srbije Aleksandar Jovanović prethodne sezone nastupao je u Primeri za ekipu Ueske, izvesna je njegova selidba u Tursku, jedan detalj koči transfer

Jovanović je u dresu Ueske odigrao 12 utakmica, povrede su ga sprečile da pokaže puni potencijal.Ipak, navijači i španska javnost nije ostala imuna na njegovu posvećenost i dobre partije. Dobre igre nisu ostale neprimećene, te će nekadašnji golman Radničkog iz Niša i danskog Orhusa najverovatnije karijeru nastaviti u Turskoj, njega od potpisa dele samo formalnosti.

Ankaraguču je nedavno prodao golmana Altaja Bajindira u Fenerbahče, te je ekipa u potrazi za novim golmanom. Ueska je dogovorila transfer sa turskim timom, takođe je i golman reprezentacije dogovorio lične uslove sa turskim superligašem.

Ipak, ukoliko u narednih nekoliko dana ekipa iz Ankare ne uspe da skine zabranu transfera neće biti u mogućnosti da potpiše talentovanog golmana. Dakle, sve je u rukama birokratije, do daljnjeg, srpski golman trenira u Španiji i priprema se za nove izazove.

Aleksandar Jovanović 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter