4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POSLE JANG BOJSA: Bliži se rastanak Zvezde i defanzivca!?

Objavljeno: 23.08.19 u 11:21

Crveno-beli su odredili minimalno obeštećenja za igrača koji je dve godine doprinosio uspesima kluba

Nije tajna da je Crvena zvezda još na kraju prošle sezone poručila Filipu Stojkoviću da može da pronađe novi klub u Evropi. Desni bek je dao ogroman doprinos uspesima kluba u protekle dve godine i na startu ove sezone odradio je nekoliko mečeva.

Posle poraza u Helsinkiju nije dobio šansu kod trenera Vladana Milojevića, dok je u Bernu presedeo meč na klupi umesto povređenog Srđana Babića. Izgleda da se rastanak bliži i da će Žule posle dvomeča sa Jang Bojsima promeniti dres.

Crvena zvezda 

Određeno je obeštećenje od 300.000 evra, plus dvadeset procenata od dalje prodaje. O uslovima kupovine raspitivao se Rapid iz Beča, a postoji interesovanje klubova iz Turske, Poljske i Emmirata.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2:2, dva gola u gostima! Dobar rezultat pred revanš u utorak u Beogradu.

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda 

0
0

4 Komentara

  1. Uroše, Goxy 76, Marko, šta mislite šta će se dešavati sa našom Zvezdom kada jednog lepog dana a možda i pre, posle osam dugih godina, u Zvezdu uđu finansijski forenzičari kojima je trenutno zabranjeno da uđu u Zvezdu i rade svoj posao! Za sada niko ne zna tokove i poreklo novca u Zvezdi i sve se svodi na oprečna kazivanja druga Terzića o nekom hipotetičkom dugu! Sve je u magli!

    0
    0
    Odgovori
  2. Па шта је 300.000 за играча који је играо ЛШ, ЛЕ, стандардан био, репрезентативац. Шта је данас 300.000?! Не, господо, нећете га ви продати за 300.000 него за 2,5 милиона, а себи ћете ставити у џеп 2,2 милиона. Није Терзић олако био на потерници. И да, навијач сам Звезде. Било би лепо да објавите коментар.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter