15
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

MILOŠEVIĆ O SADIKU NA OGRADI I KAZNI: U našoj državi smo pastorčad, a tako nas tretira i UEFA!

Objavljeno: 23.08.19 u 09:08

Partizan je obavio dobar posao i slavio je protiv Moldea sa 2:1.Nakon utakmice Savo Milošević je održao zanimljivu konferenciju za medije

Milošević je bez dlake na jeziku nakon meča izneo svoje viđenje utakmice koju je Partizan dobio u nesvakidašnjoj atmosferi na stadionu Partizana

– Jako loše smo ušli u utakmicu, odavno nismo ovako loše. Razloge u ovom momentu zaista ne znam ni ja, nisam ni pomislio da ovako loše možemo da odigramo poluvreme. Kad se sve sabere, ovaj rezultat je nestvaran. To je bilo dosta bolje i čestitam momcima na tome. U izuzetno teškim uslovima radimo i videlo se večeras ta energija koja je falila sa tribina koliko može da utiče pozitivno ili negativno. Nekad je jako teško. Mi ne samo da smo pastorčad u našoj državi, takav isti tretman imamo i od strane UEFA. Ekipe koje dođu kod nas se osećaju kao kod kuće i verujte mi da je u takvim uslovima teško, teško raditi. Ne znam kako smo takmičarski živi u ovakvim uslovima i kako smo uopšte u četvrtoj rundi kvalifikacija – rekao je Milošević.

Foto: FK Partizan

Novinari istakli da je Partizan pokazao karakter protiv Moldea, a Miloševiću je prijala ta konstatacija.

– Konačno i mi neku pohvalu da dobijemo. Mi smo mnogo puta pokazali izuzetan karakter, ali nisam čuo od novinara. Svi očekuju spektakularnu igru Partizana, a kada se ona desi, ona je slučaj. Ponavljam da je meni draža utakmica u Malatiji, pokazalo se da je to važnije da se pobedi uz takvu igru – rekao je Milošević.

Partizan Molde 

Strateg Partizana kaže da ga je impresioniralo najskorije pojačanje Natho, a da od Takuma Asana tek očekuje da bude na 100 odsto.

Znali smo i znamo zašto smo neke igrače čekali i pregovarali i uspeli da ih dovedemo. Drago mi je da se to vidi i golim okom. Asano isto, nema snage za 90 minuta i ta činjenica je doprinela da izgledamo mnogo bolje. Očekujem Asana da bude 100 odsto. Povredu koju ima nije opasna, ali je bolna. Sa Nathom je malo bolja priča i verujem da će biti u boljem stanju nego danas. Ali, neću da se ekipa zasniva samo na dvojici igrača, oni treba da budu samo nadogradnja – rekao je Milošević.

HotSPort

Dosta prašine podigao je potez Nigerijca Umara Sadika koji je nakon što je zamenjen na početku drugog poluvremena seo na kapiju tribine i vidno iznerviran obavio telefonski razgovor.

– Nisam video šta je Sadik radio, nisam imao vremena za to – rekao je Savo Milošević.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kakva je igra bila,dobar je rezultat,2:1 pred revanš u Norveškoj. Kako se vama čini?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Partizan 

0
0

15 Komentara

  1. Људи ја сам циганштура, ал не треба да копамо једни друге. Има времена за то у домаћем првенству, а за ове клошаре из европе треба бре сви да прођемо и ви и ми. Не треба да дочекујемо испадање оних других, то ништс не мења, сем што нам треба то 15. Место у уефи, да не би играли ле2 и друге курцобоције, а ви се и дање трпајте ту ко клинци

    0
    0
    Odgovori
    • Свака част. Слажем се. У првенству ћемо да ратујемо колико можемо ал у Европи мрзној, лоповској и мафијашкој треба да се подржимо и да изнапушавамо ове идиоте којима су само паре битне и да Србе оштете! Напред Срби и да кидамо европско смеће

      0
      0
      Odgovori
  2. Savo,Savo, sta si drugo mogao da ocekujes kada nam celokupna odbrana zavisi od Ostojica a u napadu svaku utakmicu igramo sa igracem manje jer Sadik i Ozegovic nisu nivo Teleoptika a kamoli prvog tima Partizana. Skupi hrabrost i resi se jednom i za uvek Stojkovica koji koci brzu igru tima i zbog koga tim ne moze jednu normalnu kontru da napravi, isto tako, ako vec igras na pobedu onda ne mozes da igras sa zadnja dva vezna Zdjelarom i Scekicem koji osim defanzive nista drugo ne znaju da odigraju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ivanovica u spic!
    Decko ima osecaj za gol i moze da se bije sa stoperima.
    Nije slucajno bio najbolji igrac nase lige!

    0
    0
    Odgovori
  4. Do juče bio potpredsednik FSS i kmeči, država plaća licence, kmeči, država da stadion, kmeči… da ni jednom ne spomene onu pozitivnu i lepu sliku dece na tribinama i da traži energiju huligana, frakcijaša… treba da se stidi, ali grobar je to, ne zna on za stid

    0
    0
    Odgovori
  5. Iako sam “zvezdas“, pod navodnicima jer nisam zagrizeni i sinoc sam navijao za Partizan naravno, moram da primetim da Partizan odavno nije imao losiji tim i losiju igru. Konkretno, Sadik je ubedljivo najlosiji potez, decko nema veze sa fudbalom, kao da na stulama vodi loptu, nikakav osecaj za prostor…i on je jos starter?! Igra prespora, skroz nepovezana, Vezni red truba, gube lopte, gube se i oni, daju protivniku sanse na tacni. Ovaj golobradi klinac od 16 leta jedino sto vredi u ovom timu.

    0
    0
    Odgovori
  6. PA kako ocekujes da te Uefa postuje kad te jedan fudbaler ne postuje a ti kažes da nisi video i time si kao resio problem..

    0
    0
    Odgovori
  7. Sta očekuje Milosevic do mu sudije donose razultat i pobjedu u evropi sa takvom sramnom igrom rezultat vam je odličan,, pitam se koji jos klub ovako sramno kuka na navodne kradje kako u prvenstvu tako i u evropi naravno sudija meze nekad i pogrešiti čovjek je samo kako uvjek jedan klub kuka na sudjenje nekakvu kradju ako su nase sudije u super ligi lošije i ponekad pogrešne sta je u evropi partizan se poziva na Uefu samo kad mu je interes a to je kad neki nas sudija u nasem prvenstvu pogrijesi a kad neki sudija u evropskom takmičenju ne sudi po Partizanovim zeljama onda je i Uefa mafija,, prava istina je u tome da partizan ima drugorazednu ekipu i da nemoze nista uraditi niti u nasoj ligi niti evropi a dokaz če biti sada kada ispadnu u LE od Malmea a onda ce svoju nespospbnost pravdati navodnim lošim sudjenje i sudskim kradjama,, a prava istina je u tome da partizan ima los tim i jos losiju upravu,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter