1
Domaći fudbal

KADA JE NAJTEŽE POBEDI OSMEHOM: Dečija radost krasila je stadion u Humskoj (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.19 u 13:51

Kada je najteže Partizan je uvek pokazivao svoje pravo lice, ujedinjen, hrabar i sa verom u bolje sutra gazio je napred.

Iako je kazna od dve utakmica igranja pred praznim tribinama donela duboku setu i tugu za sve istinske navijače, simpatizere kluba, prvotimce, kolektiv “crno-beli“ su pokazali svoju snagu ujedinjeni kroz najmlađu navijačku armiju i buduće fudbalske Asove.

Dečaci i devojčice iz cele Srbije zajedno sa svojim fudbalskim trenerima uneli su sinoć u Humsku istinsku i čistu ljubav prema klubu, fudbalu i pojedincima, samo onako kako to mogu da stvore dečija srca!

Ta ljubav i energija hiljada dečijih dlanova i pesma daje nadu svima da za budućnost fudbala ne treba da brinemo dokle god je ona na pravim temeljima.

I baš kao što je nekoliko hiljada mališana sinoć bilo ujedinjeno i poslalo snažnu poruku sportskog fer pleja, ljubavi, tolerancije i drugarstva, tako će i Parni valjak još jače nastaviti da gura ka svom šampionskom tronu!

FK Partizan se još jednom zahvaljuje svim školama fudbala u Beogradu i Srbiji koje su učinile da veče u Humskoj ostane za pamćenje!

FOTO/VIDEO: FK Partizan 

0
0

1 Komentara

  1. Da sam fudbaler ili bilo koji drugi sportista, i da deca ovako navijaju sa tribine, mislim da bi davao milion posto sebe zbog njih. 5 puta sam pogledao klip kako navijaju i 5 puta su mi krenule suze na oci kada vidim buducnost Partizana

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter