2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PUSTI ME ZVAĆU DECU: Poseban klub, sa posebnim navijačima, Stojković oduševio, bilo je i kritika!

Objavljeno: 22.08.19 u 21:48

Fudbaleri Partizana igraju protiv Moldea u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope. Rezultat je 1:1 nakon prvih 45 minuta

Ni zatvaranje stadiona crno-belih nije pokolebalo Partizan u nameri da se večeras uz publiku suprotstavi Moldeu. Poziv da mladi fudbaleri do 14 godina dođu na utakmicu bio je pravi potez. Više nego što su i sami crno-beli očekivali odazvali su se klubovi i škole fudbala i solidno ispunili tribinu. Čak 5780 navijača bodri crno-bele, a to je izazvalo reakciju i na društvenim mrežama. . 

 

Ne placem, samo mi suze oci od sociva koje sam danas stavio.#DecaPartizana

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Da se ja pitam, samo bih uz ovu decurliju napravi i familijarne komplete za ulazak na stadion i to na duze staze ako mislimo da resimo problem huliganizma i primitivizma na stadionu Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Joliko je god zapad (mislim u ovom slucaju na zapadnu evropu) cinica, korumpiran, recju jadan , toliko je istok (pravoslavlje :SRBI i RUSI) blagotvoran, dusevan i mastovit. Bravo za moj PARTIZAN i za ovu decu. Ovo je deciji iskreni samarcic i UEFI a i nesretnoj zvezdi gde je vidno da je imala ucesca u ovoj drakonskoj kazni od ove mafije zvane uefa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter