2
Evrokupovi

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

PARTIZAN IZ ‘TIŠINE’ DO EVROPE: Milošević spremio ofanzivan tim za Molde, postoji samo jedna dilema

Objavljeno: 22.08.19 u 09:30

Bibras Natho trebalo bi večeras da dobije šansu u meču protiv Moldea.

Vladalo je mišljenje da će Partizan teži posao imati protiv Malatije nego bilo ko da mu dođe iz okršaja Moldea i Arisa. Ta euforija dodatno je povećana dolaskom kapitena reprezentacije Izraela Bibrasa Natha, za koga još uvek niko nema potvrdu koliko je spreman da odmah uđe u najveća iskušenja.

Zbog toga je verovatnije da će bivši igrač CSKA iz Moskve i Olimpijakosa večerašnji meč početi sa klupe, a da će svoje mesto na sredini zadržati Aleksandar Šćekić i Saša Zdjelar.

Savo Milošević je juče na konferenciji za medije najavio da ova utakmica može da promeni sudbinu kluba, počev od finansijske injekcije koju bi dobili crno-beli, kao i značajnog koeficijenta koji bi narastao ulaskom u grupnu fazu. Ali i pored toga, trener crno-belih je istakao da će život ići dalje uprkos svemu što se bude desilo.

Biće jako teško bez prisustva publike u Humskoj. Biće tu dece iz škola fudbala širom Srbije, ali neće biti prepoznatljivog huka sa tribina. Čuće se svaki glas na stadionu, kako komandovanja sa klupe, tako i golmana Vladimira Stojkovića koji će izvesti saigrače na teren. Ko će sve biti iza njega?

FOTO: FK Partizan

Trebalo bi da to bude identičan sastav onom od pre sedam dana u Malatiji. Najveću glavobolju i dilemu stručnom štabu ‘parnog valjka’ zadao je Bojan Ostojić, koji je i tada, a verovatno će i sada stisnuti zube i zaigrati na poziciji štopera u tandemu sa novim štoperom Lacija, Strahinjom Pavlovićem. Bekove će ponovo igrati Nemanja Miletić i Slobodan Urošević.

Pored gore pomenutih Šćekića i Zdjelara, u veznom redu će za kreaciju i realizaciju biti zaduženi po krilima Takuma Asano i Zoran Tošić i Sejduba Suma kao polušpic iza Umara Sadika.

Ukoliko ovi momci iz ofanzive ponove kreativnu igru iz prvog susreta sa Malatijom, Partizan bi bio blizu da već večeras zakorači ka grupnoj fazi. Samo je potrebno izbeći padove u koncentraciji i greške koje bi dovele do primljenog gola, baš kao što je to bio slučaj protiv turskog predstavnika.

Partizan – Molde, 21h

plej-of za Ligu Evrope, prvi meč
Stadion: Partizana
Sudija: Viktor Kašai (Mađarska)

PARTIZAN: Stojković – Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Tošić, Suma, Asano – Sadik.

MOLDE: Kraninks – Gabrijelsen, Haraldsen, Haugen, Bjernbak – Husein, Hestag – Ejkrem, Aursnes, Omojižuanfo – Džejms.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

  1. VODJE SA JUGA I ISTOKA
    PROMENILI SUDBINU NASEG
    PARTIZANA. VODJE POMOCU
    VAZURE I DRZAVE. SVI BI DA
    SROZAJU PARTIZAN. POLAKO USPEVAJU, A DRZAVA CUTI. SASA ILIC CUTI. LEGENDE PARTIZANA
    CUTE. KAMELEONI. !!GDE VAM JE MORAL. JUG DA SE
    ZATVORI DO DALJEG. DOSTA
    SU BAS BRUKALI. SRAMOTA !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter