3
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

NAJBOLJI IGRAČ JANG BOJSA: Previše smo bili fini prema Crvenoj zvezdi

Objavljeno: 22.08.19 u 10:20

Ništa još nije gotovo, zaključak je i iz tabora švajcarskog prvaka.

Odličan rezultat napravila je Zvezda pred revanš sa Jang Bojsom, zbog čega apsolutno veće zadovoljstvo imaju njeni igrači od švajcarskih.

Iz tabora ‘mladih momaka’ smatraju da su mogli i morali više da dobiju iz sinoćnog meča u Bernu.

– Dobra igra, loš rezultat. Rezultat ne oslikava ono što se dešavalo na terenu. Fudbal je nekad takav… Nema šta da zamerim igračima, ali rezultat nije idealan – rekao je posle meča trener Seoane.

Giljom Oro najbolji je igrač Jang Bojsa, ali je u igru ušao tek u 73. minutu i već u 77. bio strelac iz dosuđenog penala posle VAR tehnologije.

On smatra da je švajcarski prvak bio ‘previše fin’ prema srpskom.

– Odigrali smo dobro, ali smo možda bili previše fini – dali smo im dva poklona, oba gola smo mogli da izbegnemo. Frustrirajuće je jer smo dominirali tokom celog meča, stvarali smo šanse, a nismo trijumfovali. Ovo je dobar rezulat za njih, ali još ništa nije gotovo – dodao je Oro.

0
0

3 Komentara

  1. Niko i nikada ne sme da preti ZVEDI narocito na nasem stadionu,Ne razumem „bili su fini“…Mi ce mo biti dobri domacini i samo to mogu dobiti od nas pored 3-4 gola u mrezi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kazete da ste bili fini? Narocito prema Marinu, zbog koga su trojica dobili zute kartone, a mogao je bar jos jedan. Nekoliko faulova nad njim nije ni sudjeno. OStvarili ste odlican rezultat, jer penal nije bio sansa, to je bio poklon. Da nije bilo toga, ili da je Marin ili Rodic dao gol, druga bi prica bila. Ovako je bilo i pre 14 godina, pa znate kako ste prosli u revansu. Sada nije igralo pola tima zbog povreda i kazni. U Beogradu ce biti drugacije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter