0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ POSLE REMIJA: O ispuštenoj pobedi, VAR-u, izmeni Garsije…

Objavljeno: 21.08.19 u 23:40

Posle 2:2 u prvoj utakmici protiv Jang Bojsa, trener Zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljan i to je bilo primetno na konferenciji za medije.

(Od izveštača HotSporta iz Berna)

– Uživali smo. Gledali smo četiri gola, moglo je da bude i više. Čestitao bih svojim igračima, nemam zamerke za njih. Težak je teren, specifičan. Znamo da ima još 90 minuta, čestitam i igračima Jang Bojsa. jako su snažna ekipa, prelep je ambijent. Hvala i našim navijačima, pokazali su kako se voli svoj klub i svoja zemlja – rekao je Milojević.

Komentar za rezultat i za VAR?

– Za VAR nemam šta da komentarišem,to je nova tehnologija, poštujem je. Kakav god da je bio rezultat, mi ćemo u Beogradu igrati kao da je 0:0. Drugo poluvremen ostavljamo za Beograd.

Da li imate osecaj da je zvezda ispustila pobedu ili je ovo dobar rezultal?

– Mogli su i oni i mi da dobijemo, ne možemo biti objektivni dovoljno. Jang Bojs je ekipa koja ima svoj način igre, mi smo se dobro pripremili za ovu utakmicu.

Da li je Zvezda sada favorit?

– Važno je da odigramo šta je do nas, to ću im i reci u Beogradu. Neka sav pritisak i breme padne na mene. Oni samo treba da daju sve od sebe, pa neka bude bilo koji rezultat.

Da li bi ste voleli da je utakmica imala manje šansi sa obe strane?

– Voleo bih da oni nisu imali nijednu, a da smo mi imali puno. Za publiku je bila lepa utakmica. sa puno golova i šansi. Mi igramo od prvog kola i imali smo tri igrača na granici parnih kartona,i bili bez dva igrača.

Garsija,zasto je zamenjen posle gola?

– Presrećan sam zbog njegovog gola, brzo je ušao u ekipu. Ne sećamo se ni mi ni on kada je odigrao poslednju takmičarsku utakmicu. Privržen je klubu, drago mi je što je odmah debitovao, u maniru velikog znalca je dao gol.

– Zamenjen je jer još uvek nije spreman, a pritom nikad nije igrao na veštačkoj travi, i sve mu se vratilo na pravi način. Ponosan sam na njega i na sve nase igrače – zaključio je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter