4
Evrokupovi

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

UEFA ODBILA PARTIZAN: Protiv Moldea zaključane kapije, ali Humska ipak neće biti prazna (FOTO)

Objavljeno: 20.08.19 u 16:19

U Humsku je stigla odluka Evropske kuće fudbala o Partizanovom zahtevu da se privremeno suspenduje kazna do okončanja žalbenog postupka.

UEFA je odbila zahtev kluba iz Humske da odloži odrađivanje kazne, te će u četvrtak od 21 sat kapije biti ‘zaključane’ za pristalice crno-belih.

Partizan neće imati podršku protiv Moldea kakvoj se nadao, ali olakšavajuča je okolnost da tribine neće biti potpuno prazne, jer će izabranike Sava Miloševića bodriti deca omladinskih škola fudbala mlađa od 14 godina.

Tako tribine neće biti potpuno prazne, ali neće ni biti onako bučne podrške kao, recimo, na meču protiv Malatije. Oni stariji navijači će na to morati da sačekaju još neko vreme jer su crno-beli, podsećamo, kažnjeni sa dve utakmice bez prisustva publike.

Zvanično objašnjenje kazne za crno-bele je da je to učinjeno zbog rasističkog ponašanja navijača na utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

4 Komentara

  1. ……….deca iz skola fudbala ce navijati za Partizan……..pa ne bi me iznenadilo da neki menadzer Zveki da nekom klincu 100 eu za transparent da bi se cigani radovali izbacivanjem crno belih……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter