0
Domaći fudbal

KIŠA DOČEKALA FUDBALERE U BERNU: Milojević traži tajnu formulu za Jang Bojs

Objavljeno: 20.08.19 u 16:57

Crveno-beli imaju dosta kadrovskih problema pošto je otpao i štoper Babić, a tajno ‘oružje’ možda će pronaći u veznom redu.

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Berna – Mirko Marković)

Put u trajanju jedne utakmice prošao je u dobrom raspoloženju igrača i čelnika Crvene zvezde, koji su došli u Bern na prvo poluvreme dvomeča plej-ofa za Ligu šampiona sa Jang Bojsom. Švajcarci su danima unazad analizirani, skovan je plan i ostaje da se od 19 časova probaju neke taktičke varijante na veštačkom terenu. Ovdašnja štampa najavljuje da žuto-crni ne mogu da računaju na dva bitna igrača Oroa i Miralema Sulejmanija.

FOTO: Crvena zvezda

Ipak, srpski šampion je okovan personalnim problemima i nema klasičnog rezervnog štopera pošto je i Srđan Babić na listi povređenih. Zato je svoje mesto na klupi obezbedio Filip Stojković zbog kažnjenog Nemanje Milunovića, koji će biti spreman za revanš. Trener Vladan Milojević traži formulu na sredini terena, a tajno oružje mogao bi da bude Miloš Vulić. Potpuno je zaslužio da bude starter sa dva gola iz dva meča u šampionatu i da u jednom velikom mmeču pokaže potencijal. preporuke ima za borbu kao ‘lav’, kada nema Dušana Jovančića i Branka Jovića mogao bi da pokaže svoju klasu.

FOTO: Crvena zvezda

– Pored svih problema mislim da se nalazimo u pravom ritmu i spremni smo za borbu. Jang Bojs je ekipa koja ima svoju snagu i strašan napada i moramo da ih zaustavimo. Spreman sam za svaku ulogu i verujemo u povoljan rezultat, pa onda da kod kuće jurimo plasman u Ligu šampiona – poručio je Vulić.

Ostaje još da se vidi kakav je konačan status El Fardu Bena, koji ima problema sa primicačem. Na kraju, ovdašnji mediji daju prednost domaćinu, smatrajući da Zvezda nije jača od Dinama iz Zagreba koga su eliminisali prošle sezone i da je pobeda nad Juventusom ravna senzaciji. Ipak, ima i opreznnih stavova da ‘mladi momci’ nisu u naletu i formi koja hrabri da će odgovoriti rivalu koji voli ‘rat na terenu’ i zna da obezbedi prolaz dalje poslednje tri godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter