0
Evropske lige

DINAMO ŽARKO ŽELI GRUPNU FAZU: Zagrepčani spremaju bombu, bivši fudbaler Barselone stiže na ‘Maksimir’

Objavljeno: 20.08.19 u 18:20

Nakon što je doveo talentovanog Ivanušeca, Dinamo Zagreb je na putu da dovede još jedno zlatno pojačanje.Klub sa ‘Maksimira’ neprestano se naoružava za sezonu 19/20. Klub je juče uspeo da dovode Luku Ivanušeca, jednog od najtalentovanijih igrača u Hrvatskoj, koji je svojim majstorijama prošle sezone oduševio fudbalsku javnost. 

Kako prenose hrvatski mediji, Dinamo je pred realizovanjem još jednog transfera koja će zasigurno uvećati šanse za prolazak u grupnu fazu Ligu šampiona. U pitanju je argentinski fudbaler – Maksi Lopez.

Lopez je trenutno bez kluba pošto mu je istekao ugovor sa Vaskom da Gamom. Napadač je željan da se vrati u Evropu i sa ‘Plavima’ ima priliku da se vrati na prepoznatljiv nivo.

Lopez je karijeru je počeo u River Platu, nastupao je za Barselonu, Majorku, Moskvu, Kataniju, Milan, Sampdoriju, Kjevo, Torino, Udinese i Vasko da Gamu.

 

Autor – Lazar Kuzmanović

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter