4
Domaći fudbal

FOTO: Instagram / Crvena zvezda

‘ZVEZDA ME JE VIŠE ŽELELA’: Garsija otkrio ono što najviše zanima zvezdaše, hoće li igrati protiv Jang Bojsa (FOTO)

Objavljeno: 19.08.19 u 14:54

Na stadionu ‘Rajko Mitić’ upriličena je promocija najskupljeg pojačanja Crvene zvezde, Matea Garsije.

Uvodnu reč na današnjem predstavljanju imao je sportski direktor crveno-belih, Mitar Mrkela.

– Mateo je igrač kakvog smo tražili. Ima brzinu, snalazi se dobro u malom prostoru. Igra dobro u fazi odbrane što voli trener Milojević – istako je Mitar Mrkela.

Potom se javnosti obratio novi fudbaler Crvene zvezde, Mateo Garsija.

– Prvi utisci su veoma pozitivini. Jasno je da se radi o velikom klubu. Ovo je veliki korak u mojoj karijeri – rekao je Argentinac.

Mateo Garsija je rekao da za njega neće biti pritisak to što će u Crvenoj zvezdi biti jedan od najplaćenijih igrača u timu.

– Imam veliku želju da pomognem i nametnen se. Dolazim da igram na poziciji koja je želja trenera. Ali mogu i na drugim pozicijama u napadu.

FOTO: Instagram / Crvena zvezda

Ono što najviše zanima navijače jeste njegovo fizičko stanje i da li će biti spreman za dvomeč protiv Jang Bojsa. Mladi fudbaler dao je konkretan odgovor.

– Dolazim posle predsezone i priprema koje sam obavio sa Las Palmasom. Nisam spreman 100 odsto za sredu. Fizički se osećam jako dobro i želim da se priključim ekipi što pre. Trener mi rekao da je njegova ideja da budem u Bernu uz tim. Nije otkrio da li ću igrati od početka ili ću kasnije ući u igru. Za revanš ću biti potpuno spreman.

Pokušao je da odgovori i zbog čega je odlučio da dođe baš u Zvezdu, a ne Olimpijakos, koji ga je ‘jurio’ prethodna tri meseca.

– Učinio sam mnogo stvari da bi došao ovde, dobio sam dobre preporuke. Kao što sam rekao jedna od ključnih stvari je to što se radi o velikom klubu. Pored toga, tu su bili i interes i kluba i trenera, zato sam želeo da dođem. Olimpijakos je, takođe, veliki klub, Crvena zvezda je na istom nivou. Ali presudilo je veće interesovanje koji je Crvena zvezda pokazala u odnosu na Olimpijakos.

Odabrao je dres sa brojem 11 na leđima.

– Nosio sam ga prošle sezone u Arisu. Bilo je jako dobro i sviđa mi se – podvukao je Garsija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

4 Komentara

  1. Sad kad Mateo nista i nista, trnde frnde i nista, poput rikardinja, veoma moguce, ma neka bude tako, samo bacanje para i zvezdina gomilanja dugovanja pa katanac na vrata, najbolji lek za komsinicu, pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter