6
Košarka

FOTO: KS Srbije

SRBIJA BEZ TEODOSIĆA: Đorđević odredio 12 putnika za Kinu!

Objavljeno: 19.08.19 u 21:57

Košarkaši Srbije putuju u Kinu u utorak, gde će učestvovati na jakom turniru u Šenjangu u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Kini.

Novosti pišu da će put Kine krenuti 12 igrača, a da će kapiten Miloš Teodosić ostati u Beogradu gde nastavlja sa rehabilitacijom, a sve manje su šanse da će se naknadno priključiti saigračima i biti učesnik Svetskog prvenstva.

Šansa još uvek postoji da se Teodosić dovoljno oporavi do početka prvenstva jer je rok za prijavu konačnog sastava 48 časova pre prve utakmice na Mundobasketu. Podsetimo, Srbija igra prvi meč 31. avgusta protiv Angole.

Na turniru u Šenjangu učestvovaće pored naše reprezentacije i Francuska, Italija i Novi Zeland. Put Kine krenuće sledeći igrači: Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Marko Simonović, Vladimir Lučić, Stefan Birčević, Nemanja Bjelica, Nikola Jokić, Boban Marjanović, Miroslav Raduljica i Nikola Milutinov.

Foto: KSS

0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter