4
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / M. Todorović

PARTIZANOVO DETE DEBITOVALO U HUMSKOJ: Ne pokazujem često emocije, ali presrećan sam!

Objavljeno: 19.08.19 u 15:32

Nikola Lakčević je još jedan izdanak Partizanove omladinske škole koji je u utakmici petog kola Superlige Srbije debitovao u crno-belom dresu.

Povreda u prvoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji protiv Beltinaca odvojila je Nikolu Lakčevića od terena na neko vreme. Ipak, uspeo je da se oporavi i da debituje u prvom timu ‘parnog valjka’ juče protiv Rada u Humskoj.

I ne samo to, već je sebe ‘ugradio’ u trijumf od 3:0 asistencijom za Filipa Stevanovića kada je ušao u igru u drugom poluvremenu.

– Presrećan sam. Ja mnogo ne pokazujem emocije, ali zna se da o debiju u seniorskoj konkurenciji odnosno prvom timu Partizana sanja svaki dečak. Već u omladincima sam došao u Partizan i to je DNK koji se od malena ugrađuje u svakog od nas. Bez obzira koje ste godište, sa kim igrate, mora da se zna šta je sveti grb – izjavio je Lakčević posle debija za Partizan u utakmici protiv Rada i dodao:

– Želim da se zahvalim stručnom štabu na ukazanoj šansi i što su u svakom trenutku verovali u mene.

Lakčević je samo deo aktuelnog sastava crno-belih, koji obiluje mladim igračima: Filipom Stevanovićem, Strahinjom i Lazarom Pavlovićem, Strahinjom Jovanovićem, Ivanom Milosavljevićem, Slobodanom Stanojlovićem….

– Što se tiče mojih mladih saigrača Fiće, Kalabe, Strahinje, Lakija, Ivana, Slobe….mi se dugo znamo i družimo i van terena, tako da naš odnos na terenu je samo posledica velikog drugarstva koje vlada među nama. Ako jedan dobije šansu, znači i da za drugog postoji prilika koja će doći, a mi samo treba da je u tom momentu najbolje iskoristimo. Presrećan sam i zbog asistencije, nije moglo lepše.

– Bilo je pozitivne treme jer je velika čast nositi dres i igrati na travnatoj površini sa svim ovim momcima koji su okosnica prvog tima.
Savetovali su me da se opustim, igram svoju igru i da se ničega ne plašim, sto sam nadam se i ispoštovao – istakao je Nikola Lakčević u izjavi za sajt Partizana.

0
0

4 Komentara

  1. Bravo mali, i da sa filipom uskoro istumbate zvezdanu komsinicu i pokazete joj gde joj je mesto, uskoro ce to i jang boys pokazati, pozdraaaav

    0
    0
    Odgovori
  2. Niko ne moze vise da voli Partizan niti da mu da toliko koliko koliko nasa crno-bela deca. Najveci problem lezi u alavoj upravi kluba jer je rak rana Partizana jer im je Partizan samo mocno sredstvo za svoje licne interese ( bogacenje ) tako da je stvaranje jaceg Partizana i uzivanje u talentima nese skole fudbala cista zabluda i utopija medju navijacima.

    0
    0
    Odgovori
    • Ercov da ti odgovorim za upravu.Ceo nas sport je pod komandom vlade.Ovo ti je politička mafija.Nikad siti para.Ko neispunjenja AV taj je završio. E videli ste i sami ko je Vucelic.Kao i Dacic.Dalu bi sve samo da su u vladi.Košta će nas to samo polako i to SVE.

      0
      0
      Odgovori
  3. Lakcevic je kao.klinac poceo u Radu, pa presao u OFK Beograd,a od skoro je u Partizanu,preko Teleoptika.Nikakav izdanak,Partizanove skole.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter