0
Odbojka

FOTO: FIVB

NASLEDNIK NIKOLE GRBIĆA: Odbojkaši Srbije imaju novog selektora!

Objavljeno: 19.08.19 u 13:50

Posle neplaniranog raskida saradnje sa dugogodišnjim selektorom Nikolom Grbićem, Odbojkaški savez Srbije reagovao je i doveo još jednu legendu.

Otišla je jedna legenda, a na njegovo mesto došla druga. Član zlatne olimpijske generacije Jugoslavije na Igrama u Sidneju 2000. godine, Slobodan Kovač, novi je selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije.

Tu informaciju objavio je Odbojkaški savez Srbije na svom sajtu, gde je navedeno da su se dogovorili o saradnji za naredna dva ciklusa.

– Odbojkaški savez Srbije i Slobodan Kovač su dogovorili saradnju za Evropsko prvenstvo 2019. i Evropske kvalifikacije za OI 2020, koje će se odigrati u januaru naredne godine, a nakon toga će se razgovarati o nastavku saradnje – saopštio je OSS.

Boba Kovač je sa reprezentacijom Jugoslavije sedam puta osvajao medalju: zlatnu na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000, bronzanu na Igrama 1996. u Atlanti, bronzanu na Svetskom kupu izazivača u Tokiju 1996, srebrnu na Prvenstvu Evrope 1997. u Ajndhovenu, bronzanu na EP 1995. u Atini i srebrnu na Mediteranskim igrama 1991. u Atini.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter