7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BOAĆI: Želim srpski pasoš sa prezimenom Boćković! Ne znam hoću li oženiti Srpkinju!

Objavljeno: 19.08.19 u 21:20

Pred Crvenom zvezdom su dve ‘utakmice sezone’ protiv Jang Bojsa.

Tajno oružje u arsenalu Vladana Milojevića jeste napadač iz Gane Ričmond Boaći. Napadač veruje da može da nastavi golgetersku seriju kada je to najvažnije. U razgovoru za Sportski žurnal izneo je svoja očekivanja.

– Predstoje nam još dve utakmice u kvalifikacijama. Na meni je da dam svoj maksimum, da dajem golove i to ću da uradim. Bog me nije doveo ovde samo da igram fudbal, već da bih tresao mreže. Slučaću savete stručnog štaba. Verujem mda ću se ponovo naći među strelcima – ističe Boaći.

Foto: Crvena zvezda

Pojedinci su sumnjali u pobednički karakter ovog tima, a Boaći je uveren da ekipa može daleko da dogura ove sezone.

– Od kada sam došao u Beograd nikada nisam u svlačionici video nijednog igrača koji je odustao. Zvezda je klub koji veruje u mnogo toga. Uvek želimo da ispišujemo istoriju i budemo u vrhu. Ljudi koji su glavni uvek su bolji od onih koji su ušuškani u životu – rekao je napadač Zvezde.

Foto: Crvena zvezda

Odavno je Boaći rekao da bi voleo srpski pasoš.

– Čekam još srpski pasoš, sa imenom i prezimenom Ričmond Boćković. Iskreno bih bio srećan da mogu da imam srpsko državljanstvo. Nije šala! Voleo bih da imam i državljanstvo Gane i Srbije – sa osmehom kaže Boćković

Na pitanje da li bi se skrasio u Srbiji i eventualno osnovao porodicu Boaći je imao spreman odgovor…

– Ne možete da znate šta vas čeka u životu, tako da ne znam da li ću oženiti devojku iz Srbije – zaključio je Boaći 

0
0

7 Komentara

  1. Valjda Srbija nije spala na to da svakome daje pasoš! Ovaj bahati “kapitalac” misli da je Srbija tamo negde u Africi gde se žene ne pitaju za ništa i gde se žena bira, bez njenog pristanka. Na ovaj način vređa moj narod! Valjda ovaj “kapitalac” ne misli da će nam poboljšati prosek! Spustiće njega utakmica u Bernu na zemlju, postaviće ga na pravo mesto ali se nadam da ćemo proći Bern i bez doprinosa ovog drugorazrednog “kapitalca”!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovome fali neka vijuga. Budaletina na kvadrat. Opet kad je mogla ona sa Tajlanda dobiti pasoš a ne zna ni gde je Srbina što ne bi i ovaj koji bar to zna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter