6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDIN JUNAK TOMANE: Prvenac u važnom trenutku, želim gol u Evropi

Objavljeno: 18.08.19 u 11:24

Uživali su ljubitelji fudbala u utakmici petog kola Superlige Srbije Spartak – Crvena zvezda koja je završena pobedom crveno-belih 2:3.

Samo šest minuta nakon što je domaćin izjednačio na 2:2, Tomane je postao Zvezdin junak kada je zatresao mrežu ‘golubova’ i svojim prvim golom doneo pobedu svom timu.

– Izuzetno sam srećan što sam već na drugoj utakmici u Crvenoj zvezdi postigao gol, to je za napadača jako bitno. Veliki deo posla uradio je Gajić koji je sa desne strane poslao sjajan centaršut, a ja sam u padu uspeo da dođem do lopte i zatrese mrežu glavom. Bio je to izuzetno važan trenutak, imali smo manje od deset minuta da još jednom preokrenemo. Napadali smo tokom cele utakmice, Spartak je odigrao dobro, tako da mi je drago što su navijači mogli da uživaju u sadržajnoj fudbalskoj predstavi – rekao je Tomane i osvrnuo se na podršku sa tribina:

– Atmosfera je bila fantastična, malo ekipa ima tako sjajnu podršku na gostovanjima kao Zvezda. Prepuna gostujuća tribina i pesma koja nije prestajala nosili su nas na terenu. Zaista su nam dali snagu da preokrenemo i izađemo iz meča kao pobednici.

Već naredne srede fudbaleri Crvene zvezde će u plej-ofu za Ligu šampiona u Bernu odmeriti snage sa ekipom Jang Bojs.

– Znam da svi još uvek pričaju o fenomenalnoj završnicu u Kopenhagenu, ali mi smo se okrenuli narednom izazovu. Znamo da bi nam dobar rezultat u gostima doneo miran revanš pred našim navijačima i zato ćemo se maksimalno fokusirano pripremati za tu utakmicu. Ekipa me je odlično prihvatila, dobro radimo na treninzima i nadam se da ću uskoro zatresti mrežu i u Evropi – poručio je Tomane.

0
0

6 Komentara

  1. Najbolji su mi komentari kada se govori o Zvezdinim sklanjalicama, pa onda kako sudije sviraju sve za Zvezdu, dogovorite se ili se sklanjaju ili sudije namestaju. Juce jedna dobra utakmica, Zvezda napravila par kikseva i zato kaznjena golovima, koji na srecu nisu bili presudni. Kad se setim ere Partizana sa Toeltom, Marjanovicem i ostalima, pa klubova kao Hajduk iz Kule, Metalac itd. i sad aoni pricaju o sramoti. 3 godine zaredom Zvezda igra Evropu, od 90ih, sto nikome nasem nije uspelo i mi i dalje pricamo o navodnoj protekciji Zvezde, kada se prave razlike vise od 30 bodova. Drago mi je da je Tomane dao gol i tek ce ih davati, vidi se da covek zna da igra. Sad sa krila kad bude prodirao Garsija, a Marin pakuje lopte i proigrava, malo jednom, malo drugom, nece znati Svajcarci gde su. Ovo je sada respektabilan tim za LS i nadam se da ce se osvojiti trece mesto, uz naravno nesto bolji zreb nego prosle godine.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter