0
Domaći fudbal

FOTO: FK VojvodIna

SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina se spasla u 96. minutu, Napredak došao do prve pobede!

Objavljeno: 18.08.19 u 22:02

U derbiju 5. kola Superlige Srbije Vojvodina je na stadionu ‘Karađorđe’ remizirala 2:2 (0:0) sa TSC-om. Napredak je u meču protiv Mačve uspeo da dođe do prve pobede

U prvom poluvremenu dosta agresivniji bili su gosti, otud četiri žuta kartona za ekipu iz Bačke Topole. Iako je Vojvodina imala posed lopte na meču u ostalim statističkim parametrima ekipe su bile izjednačene. Gosti su imali sedam udaraca u okvir gola, a od toga dva su završila iza leđa Emila Rockova.

Poveli su gostujući fudbaleri u 49. minutu golom Nenada Lukića. Lukić je  ponovo bio strelac u 63. minutu, uvećao prednost ekipe TSC na 2:0, a devet minuta kasnije Gemović je pronašao Bojana Matića koji je uspeo da smanji na 2:1. TSC se branio u nastavku meča, ali nije uspeo da sačuva vođstvo, u 96. minutu Vojvodina je došla do izjednačenja golom Vinsenta Ezea. 

U meču Mačve i Napretka gosti su uspeli da zatresu mrežu u drugom poluvremenu i golom Marka Pavićevića u 71. minutu došli su ‘čarapani’ do prve pobede u Superligi Srbije.

Superliga 
Superliga

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter