0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

SJAJNA UVERTIRA ZA MOLDE: Milošević zadovoljan izdanjem mladih igrača protiv Rada

Objavljeno: 18.08.19 u 22:54

Fudbaleri Partizana slavili su sa 3:0 protiv Rada, time su napravili sjajnu uvertiru za utakmicu sa Moldeom.

Nakon meča trener Partizana Savo Milošević izašao je pred novinare.

– Za razliku od prošle utakmice u prvenstvu, ova je bila sasvim zadovoljavajuća. Uspeli smo da relativno lako dođemo do bodova, da neke igrače odmorimo. Možda je pobeda mogla da bude uverljivija – rekao je Milošević.

Trener Partizana je istakao da je večerašnji meč odlična priprema za Molde, koji će u četvratak biti gost u Humskoj u meču plej-ofa za Ligu evrope.

– Uspeli smo da odmorimo neke igrače. Mislim da se nismo mnogo potrošili, možda smo ranije mogli da zatvorimo utakmicu. Niko se nije povredio, to je pored pobede bilo najbitnije – rekao je Milošević

Milošević je protiv Rada izveo kombinovani sastav, ali su mladi fudbaleri na pravi način iskoristili priliku.

– Od Nikole Lakčevića očekujem mnogo. Imamo i Strahinju Jovanovića, oni su fenomenalni potencijal za Partizan. Doći će vreme i za njih. Polako – rekao je i osvrnuo se na mladog Filipa Stevanovića, dvostrukom strelcu, koji je solo akcijom postigao drugi gol.

On je sam po sebi potencijal da donosi nove stvari. Nekada su individualnci dovoljni da donesu neke novine ekipi. Ovo je Filipov talenat, to ne možemo da uvežbamo i u treniramo – zaključio je trener Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter