0
Domaći fudbal

FOTO: FK Metalac

PLS: Zemun kratkih rukava, Metalac siguran protiv Vranjanaca, Smederevo ne zna za pobedu!

Objavljeno: 18.08.19 u 19:11

Derbi kola odigran je u Vranju, a Metalac je sigurnom igrom očitao lekciju Dinamu.

Gosti iz Gornjeg Milanovca su imali prednost posle prvog poluvremena, ali je Dinamo izjednačio u 56. minutu. Odmah je Metalac odgovorio, samo minut kasnije gosti su ponovo vodili.

Na kraju, Metalac je trijumf obezbedio trećim pogotkom, u 68. minutu. Dinamo je uspeo da smanji zaostatak u 85. minutu, ali za više domaćin nije imao snage.

Iako je Zemun najavio ekspresan povratak u Superligu Srbije, ne cvetaju mu ruže na početku sezone. Zeleno-plavi su u Gornjoj varoši poraz doživeli od Dobanovčana, kojima je ovo bio prvi trijumf.

Smederevo ni nakon četiri odigrana kola ne zna za pobedu. Novi poraz naneo im je tim iz beogradskog predgrađa, Žarkovo.

Grafičar bolje igra kod kuće nego na strani. Na pomoćnom terenu „Rajko Mitić” Grafosi su ostvarili i drugu pobedu, ovoga puta protiv Kolubare.

Novi Pazar je na mala vrata ostao u drugom rangu takmičenja, a startovali su dobro. Zabeležili su drugu pobedu, protiv do ovog kola maksimalnog Trajala, i to posle preokreta.

Piroćanci su bili nadomak drugog trijumfa, vodili su protiv Zlatibora do prek kraj susreta, ali su Čajetinci uspeli da izjednače i osvoje bod.

Prva liga Srbije 4. kolo:

Dinamo (Vr) – Metalac 2:3
Grafičar – Kolubara 3:0
Kabel – Sinđelić
Novi Pazar – Trajal 3:1
Radnički (P) – Zlatibor 1:1
Smederevo – Budućnost (D) 0:2
Zemun – Žarkovo 0:1
20,00: OFK Bačka – Radnički 1923

FOTO: FK Metalac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter