2
Košarka

FOTO: KS Srbije

VELIKI UDAR ZA ‘ORLOVE’: Doktor potvrdio, Srbija bez Milosavljevića u Kini!

Objavljeno: 17.08.19 u 10:26

Ono što se juče nagađalo, danas je dobilo zvaničnu potvrdu – Srbija bez Dragana Milosavljevića putuje u Kinu.

Obistinile su se crne slutnje, te je posle Miloša Teodosića i Dragan Milosavljević završio Svetsko prvenstvo pre njegovog početka. Informaciju je potvrdio doktor reprezentacije Dragan Radovanović u razgovoru za Zona Press.

– Radi se o povredi ligamenata kolena, koja zahteva intenzivne terapije i operativno lečenje, tako da Milosavljević, nažalost neće da nastupa na Svetskom prvenstvu u Kini – rekao je Radovanović.

Podsetimo, u jučerašnjem meču na Akropolis Kupu u Atini Srbija je igrala protiv Turske. Košarkaš Unikahe krenuo je na prodor, noga mu je propala i pao je na parket. Iznesen je na klupu odakle je kasnije sa ledom oko kolena napustio dvoranu. Milosavljević je sa ‘orlovima’ osvojio srebrnu medalju na poslednjem šampionatu Evrope, a bio je i član reprezentacije na Eurobasketu 2015.

Naši košarkaši u subotu nastavljaju nastup na Akropolis Kupu u Atini, a protivnik će od 17 časova biti Italija.

FOTO: KS Srbije

0
0

2 Komentara

  1. Očigledno je da se nešto ne radi dobro u reprezentaciji, svake godine imamo po nekoliko povreda na pripremama. Da li su pripreme preteške i prave veliko opterećenje na igrače s obzirom na duge sezone ili je nešto drugo u pitanju ne znam. Šteta zbog ovih povreda, pogotovo Teodosića. Držim palčeve na svjetskom, idemo do zlata 🙂

    0
    0
    Odgovori
  2. Đorđević mora zvati nekog beka da se priključi preprekama, ne možemo imati samo 2 keca (micić i jović), 2 dvojke (bogi i gudura), 2 trojke (simonović i luča). To je 6 igrača koji pokrivaju 3 pozicije, to se tako ne radi, vodi se 7 igrača koji mogu da pokrivaju te 3 pozicije a čak ponekad i 8 sa ijednim ili dva igrača koji mogu da igraju lažnu četvorku, kao što je to npr Kalinić.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter