0
Domaći fudbal

FOTO: Kiza Foto

PORODIČNA TRADICIJA: Motiviše me što sam treća generacija Čelara u Zemunu, možemo do Superlige!

Objavljeno: 17.08.19 u 16:19

Zemun ne mora da brine za budućnost. Treća generacija porodice Čelar nosi zeleno-plavi dres.

Počeo je krajem sedamdmesetih Dušan Čelar. Dres tadašnje Galenike iz Zemuna nosio je od 1978. do 1984. godine. Nakon njega dres Zemunaca nosio je i Goran Čelar, koji je nedavno preuzeo poziciju sportskog direktora. Od ove sezone, breme je palo na mladog i talentovanog Dušana Čelara mlađeg.

– To što sam treća generacija Čelara u Zemunu za mene nije pritisak, već mi daje motiv više da pružim svoj maksimum na terenu – ističe mladi Čelar.

Ultra talentovani Dušan je pre zemuna nastupao u Brodarcu, IMT, Radničkom sa Novog Beograda, Partizanu i Malagi. Ovog leta stigao je u Zemun, a već je postao važan šraf zemunske mašinerije.

Stigao sam na početku sezone u Zemun, imam ogroman motiv da se dokažem. Radi se o klubu sa velikom tradicijom i sjajnim navijačima. Uvek igramo na pobedu, a dodatni motiv mi je porodična prošlost koja me veže za Zemun – kaže napadač Zemuna.

O ambicijama u ovoj sezoni Čelar kaže…

– Cilj je da se vratimo u Superligu. Smatram da je Zemunu tu i mesto. Motiv u ovoj sezoni mi je da sa što više dobrih igara i golova pomognem ekipi u ostvarivanju zacrtanog cilja – ističe Čelar.

Čelar ističe da su planovi u budućnosti vezani za Zemun.

– Ne planiram mnogo unapred, u Zemunu sam. Fokusiran sam na sadašnjost i trenutnu situaciju. Trudim se da iz utakmice u utakmicu budem sve bolji i bolji – zaključak je Dušana Čelara.

FOTO: Kiza Foto

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter