2
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

VLADIMIR VULETIĆ ZA HS: UEFA mora da privremeno suspenduje svoju odluku, ‘Grobari’ bi mogli na Molde!

Objavljeno: 15.08.19 u 14:13

Profesor na Pravnom fakultetu i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je ekskluzivno za HotSport najavio žalbu na odluku UEFA da suspenduje dva meča stadion u Humskoj i najavio navijače na tribinama za duel sa Moldeom.

(Od specijalnog izveštača iz Malatije – Stefan Smuđa)

U Humsku je stigao zvaničan dopis UEFA na kaznu Partizanu zbog rasističkih ispada njegovih navijača u prvom meču protiv Malatije. Za HotSport potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je najavio žalbu, ali i mogućnost da odluka Disciplinske komisije bude suspendovana do konačne presude.

– UEFA nam je poslala dopis u kom nam je detaljno opisano zbog čega smo kao klub kažnjeni. Mi ćemo kao klub već sutra najaviti žalbu, a podnećemo je zvanično u ponedeljak. Samom žalbom ćemo izvesno odložiti kaznu za meč protiv Moldea, naravno ukoliko večeras prođemo Malatiju. Nama je potencijalni dvomeč protiv Moldea najvažniji u sezoni i ako dođe do njega učinićemo sve da imamo podršku sa tribina. Ko bi onda mogao nama da nadoknadi načinjenu štetu. Verujem da će UEFA privremeno suspendovati svoju odluku, dok se ne donese konačna. – istakao je Vuletić za HotSport, te se potom vratio na žalbu koja će sutra biti najavljena:

– Verujemo da će nam žalba prepoloviti kaznu, što bi bio za nas ogroman uspeh, imajući u vidu da smo višestruki povratnici i da smo često kažnjavani u poslednjih pet godina. Tražićemo da usmeno objasnimo „disciplincima“ UEFA, da povici Mičelu Donaldu, svakako neprihvatljivi, nisu rasizam, već navijačko prepucavanje – rekao je Vuletić.

Sad ostaje da se vidi hoće li UEFA uslišiti pravno obrazloženje crno-belih i osvajač Kupa Srbije dobiti veliko pojačanje pred meč sa Norvežanima ili Grcima.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter