3
Domaći fudbal

OSTOJIĆ Da sam sto posto spreman verovatno bih stigao loptu kod gola Jahovića! Pavlović: sve je lakše uz Ostoju!

Objavljeno: 15.08.19 u 22:33

Partizan je poražen u Malatiji, ali na kraju se piše prolaz dalje.

(Od specijalnog izveštača za HotSport iz Malatije – Stefan Smuđa)

Crno-beli su pokazali u Beogradu da su kvalitetnija ekipa i u revanšu su uspeli da u tvrdoj utakmici obezbede prolaz dalje. Iako nije bilo lepo za oko, cilj je na kraju ispunjen. Jedan od aktera u obe utakmice bio je i Bojan Ostojić koji je nakon meča podelio iskustva iz meča sa novinarima.

– Još nakon prvog meča koji smo dobili sa 3:1, da to nije prava slika Malatije. Dosta su kvalitetniji nego što su pokazali u Beogradu. Odigrali smo odličnu utakmicu, ali večeras se videlo da se radi o odličnom timu. Mogli su više i bolje, ali vidi se da nisu fizički spremni, ali mi smo to iskoristili – istakao je Ostojić.

Nikola Milenković je stasao uz Ostojića, pitanje novinara bilo je da li sada Ostojić stvara novog reprezentativca u vidu Strahinje Pavlovića.

– Ja mislim da iz meča u meč pokazuje da igra bolje i bolje, a još bitnije i iskusnije – kratko je prokomentarisao štoper crno-belih.

Da li ostaju brige za Partizan nakon večerašnjeg meča?

Nemamo pritisak. Okrećemo se sledećem meču protiv Rada, moramo da pobedimo i da se spremamo što bolje. Da nam reper bude ovo drugo poluvreme kako treba da igramo – poručio je Ostojić.

O statusu povrede Ostojić je rekao:

– Nisam uspeo da se sto posto oporavim, i oseti se to kod mene. Mislim da sam mogao mnnogo bolje, oseti se kada nisam sto posto spreman – ističe štoper. 

Da li bi stigao loptu kod gola da si sto posto spreman?

– Verovatno da bih – samouveren je Ostojić.

Aris ili Molde?

– Bolji će pobediti, mi idemo stepenik po stepenik, da gledamo taj nivo i popnemo se do našeg cilja – zaključak je Ostojića!

Utiske sa meča izneo je i Strahinja Pavlović.

– Dosta drugačija utakmica nego u Beogradu. Ušli su mnogo jače od nas u utakmicu. Mi nismo ušli kako treba u prvih petnaestak minuta primili smo gol. To nas je poremetilo, ali nas je Savo brzo smirio i prošli smo dalje – počeo je Pavlović.

Mlađem igraču nije lako da se vrati psihički u meč posle primljenog gola na početku meča.

– Nije lako, ali tu je ceo tim, svi smo zajedno. Tu je Ostoja pored mene i bilo je lakše – poručio je Pavlović.

U svaki duel sam ušao sa sto posto svojih mogućnosti, sa puno snage. Samo tako sam mogao da ih dobijem. Ekipa Partizana je bila fizički spremnija, imamo utakmice u nogama, njihovo prvenstvo još nije počelo – rekao je Pavlović.

FOTO: FK Partizan

0
0

3 Komentara

  1. Izvestaji sa utakmice Partizana su uvek realni i cak preterano kriticki opisani u odnosu na neke druge. Partizan je prosao zasluzeno u kvalifikacijama sa ukupnim rezultatom ali se ne pisu ode i hvalospevi i ne proglasavaju se heroji nacije u tom uspehu vec se realno sagledano ta realnost prenosi citaocima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter