4
Domaći fudbal

PARTIZAN KRENUO PO PLEJ-OF: Promene u timu, Milošević doneo dobre vesti (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.19 u 09:32

Fudbaleri Partizana direktnim čarter letom iz Beograda otputovali su ovog jutra za Malatiju na revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

(Izveštač HotSporta u Turskoj – Stefan Smuđa)

Prva utakmica na stadionu u Humskoj i pobeda od 3:1 ostavila je dobar utisak navijačima Partizana, koji je donekle pokvarila superligaška predstava protiv Napretka u Kruševcu i remi od 2:2. U toj utakmici Savo Milošević izveo je kombinovan tim i zato je došlo do promena u spisku putnika za Tursku.

U istočnu Anadoliju nije krenuo Đorđe Ivanović, koji je bio starter ‘pod Bagdalom’, a nakon tog meča Milošević je rekao da je to bilo sramotno izdanje crno-belih i krivicu je preuzeo na sebe. Ipak, neko je morao da plati ‘ceh’.

Ima i novih imena na spisku, a to je Periša Pešukić, pojačanje iz podgoričke Budućnosti koji do sada nije bio u konkurenciji za evropske utakmice. Dobru vest doneo je trener Savo Milošević, koji je istakao da ga raduje kadrovska situacija.

– Prvi zadatak nam je da sve osposobimo, ostao je Ostoja, blizu je, trebalo bi da bude spreman. To nam je prva briga – počeo je Milošević razgovor sa novinarima na aerodromu.

– Kao što znate, očekujemo tešku utakmicu, neće biti lako, ali smo pokazali da možemo sa njima i da će sve zavisiti od nas.

U Kruševcu je bilo 35, u Malatiji su najavili 39?

Znači adaptirani smo na temperaturu. Očekujem ih dosta ofanzivnije, i u Ljubljani su pokazali da kada jure rezultat mogu da igraju mnogo ofanzivnije. Videćemo u kojoj meri, ne verujem da će ići grlom u jagode. Svesni smo da Malatija može mnogo više. Ako pomislimo za trenutak da će biti lako, imaćemo veliki problem.

Posle Kruševca je Milošević rekao da je igra bila sramotna.

– Tako je, za početak neću rotirati. To što sam rekao, to sam i mislio. Moja greška je bila što sam izveo tim koji nije bio dobro izbalansiran, pogotovo defanzivno. Posle je sve proizašlo iz toga. Greška je bila sastav – poručio je Milošević.

Partizan će po dolasku u Malatiju predveče odraditi trening, a neposredno pre toga javnosti će se na konferenciji za medije obratiti šef struke Savo Milošević i jedan od igrača.

Utakmica se igra u četvrtak sa početkom u 19 časova po srednjeevropskom vremenu.

0
0

4 Komentara

  1. SAVO AKO ISPADNEMO
    ODMAH DAJ OSTAVKU, A
    OSTALE VANCAGE MOTKAMA PROTERATI STO
    DALJE OD NAS. SAVO KAKO
    NE VIDIS DA IGRAMO SPORO
    I SLABO. MI IGRU NEMAMO.
    NAPAD SLAB, ODBRANA
    NIKAKVA A SREDINU NEMAMO. MI BI EVROPU !!!

    0
    0
    Odgovori
    • KO NAS VODI I KAKO NAS
      VODE, TESKO DA IGRAMO
      EVROPU. SVE JE OVO TANKO
      AMATERSKI ,BEZ AUTORITETA. IGRA SPORA,
      NIKAKVA. JADNA !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter