0
Košarka

NBA KOŠARKAŠ OBJAVIO BROJ DIREKTORA LIGE: Usledilo je upravo ono šta ste pomislili (FOTO)

Objavljeno: 14.08.19 u 12:29

Kada je NBA košarkaš Makjkl Porter mlađi greškom javno podelio broj direktora lige Adama Silvera usledila je opšta ludnica.

Košarkaš Denver Nagetsa je zbog povrede propustio prethodnu sezonu, te će u novoj imati status ‘rukija’, a zbog toga se našao na obavzenom predavanju koje je novajlijama održao prvi čovek NBA lige Adam Silver.

Silver se igračima obratio sa pozornice, a iza njega su na ekranu stajali njegovi kontakt podaci, imejl, službeni, kao i mobilni telefon putem koga ga igrači mogu kontaktirati. Porteru je izgleda bilo dosadno, te je fotografisao Silvera i objavio fotografiju na Snapčatu uz pitanje ‘da li je vreme za pauzu za ručak’?

Na fotografiji koju je objavio jasno su se videli svi kontakti Silvera, te je ubrzo nakon objave obrisao, ali je bilo kasno jer je broj dospeo u ruke navijača.

Niko sa sigurnošću ne može da potvrdi da se radi o njegovom privatnom broju, jer su ga mnogi pozvali, ali nije bilo odgovora, ali su mu se pokušali javiti i korisnici Tvitera, dok jedan od njih tvrdi da je dobio odgovor.

– Ako si to zaista ti, reci Majkl Porteru da ne deli tvoj broj na Čatu, a dobio je odgovor, ‘hvala hoću’…

Javili su se i drugi navijači sa mnogobrojnim ‘problemima’. Tražili su da reši problem zamračivanja utakmica u pojedinim državama, da vrati frančizu u Sijetl, kao i da podeli savet oko klađenja na to hoće li Indijana osvojiti titulu. Dok su drugi želeli da igraju igrice sa Silverom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter