2
Evrokupovi

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

PRETNJE IZ MALATIJE: Možemo da damo četiri gola Partizanu!

Objavljeno: 13.08.19 u 19:10

Fudbaleri Malatije ne samo da veruju u prolaz, već i da mogu da napune mrežu Partizana u revanšu koji se u četvrtak igra u Turskoj.

Ako je sudeći prema izjavama koje turskim medijima daju fudbaleri Malatije, onda oni pucaju od samopouzdanja uprkos porazu u Beogradu u prvoj utakmici rezultatom 3:1.

Čak je utisak mnogih da je pobeda Partizana mogla da bude mnogo ubedljivija, ali to ne obeshrabruje Tunižanina Šalalija.

U prvom meču pokazali smo da znamo da igramo. Možda se čini da Partizan ima veliku rezultatsku prednost, ali drugi meč igramo pred našom publikom. Na terenu ćemo pokazati borbenost i nećemo ponavljati greške. Uveren sam da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat – izjavio je Šalali.

Njegov saigrač iz odbrane, štoper iz Zimbabvea Hadebe ne samo da smatra da je 1:3 nadoknadiv zaostatak, već je uveren da bi mreža srpskog tima mogla da se zatrese čak četiri puta.

– Na teren ćemo izaći sa samo jednim ciljem, a to je prolazak. Partizan ćemo na terenu staviti pod pritisak pod kojim smo mi bili u prvom meču. Na teren izlazimo uvereni da možemo da pobedimo. Ako smo mogli da primimo tri, zašto ne bismo mogli i da damo četiri gola – rekao je Hadebe.

0
0

2 Komentara

    • Не могу ови дат више од једног гола. И то онда кад ми будемо водили 3:0 па будемо опуштени. Има да их убијемо од контри

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter