0
Fudbal

POTRES NA ‘CRNOM KONTINENTU’: Aleksandar Stanojević preuzima afričkog velikana?!

Objavljeno: 13.08.19 u 17:33

Redakcija HotSporta dobila je potvrdu ovog interesovanja iz vrlo pouzdanog izvora.

Pre nešto više od mesec dana Aleksandar Stanojević je prekinuo saradnu sa Peking Reneom i otišao iz Kine, te je od tada u potrazi za novim klubom. Kako saznaje HotSport, pronašao ga je na drugom kontinentu.

Tačnije, trećem uzevši u obzir i Evropu gde je, logično, započeo trenersku karijeru. Prema informacijama iz Afrike, a potom i potvrde koju smo dobili, Stanojević bi trebalo da preuzme egipatski Zamalek!

U pitanju je klub koji vodi kontroverzni predsednik Mortada Mansur i sa kojim su već obavljeni prvi razgovori. Uskoro bi dogovor trebalo da bude ozvaničen.

Zamalek je prošle sezone bio drugi u šampionatu Egipta iza Al Ahlija, čime je obezbedio učešće u afričkoj Ligi šampiona. Već u petak će igrati prvi meč u kvalifikacijama, a rival će mu biti somalijska Dakedaha.

Možda će već do tada imati novog trenera, bivšeg šefa struke Partizana, Dalijen Aerbina, Peking Žuana, Makabi Tel Aviva, PAOK-a, Al-Kuadsija i Peking Renea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Na tragu informacije – Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter