0
Domaći fudbal

MILUNOVIĆ: Potrudićemo se da obradujemo naše navijače u Kopenhagenu!

Objavljeno: 12.08.19 u 11:08

Remizirali su 1:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda i Kopenhagen.

Pred revanš koji je zakazan za utorak, 13. avgust, u Kopenhagenu štoper crveno-belih Nemanja Milunović ističe da će njegov tim dati sve od sebe da ponovi dobru igru iz Beograda i obezbedi prolaz dalje.

– Svakako nam je lakše pošto smo već odigrali jednu utakmicu sa njima pa ih bolje poznajemo, mada je naš stručni štab i pre prvog susreta odradio fantastičnu video analizu i znali smo sve njihove jače strane, kao i gde su slabi i ranjivi. Posle remija znamo šta treba da radimo, moramo da damo gol u gostima kako bismo prošli. Nadam se da ćemo u tome uspeti – rekao je Milunović.

Na Marakani ekipa koju predvodi Solbaken nije imala nijedan šut u okvir gola iz igre.

Naravno da nam je svima i dalje krivo zbog penala, posebno kada znamo da im nismo dozvolili da naprave nijednu pravu šansu tokom svih 90 minuta. Nadam se da ćemo pođednako defanzivno igrati i u gostima. Sigurno oni malo drugačije igraju na domaćem terenu, te ćemo i mi morati da promenimo neke sitnice za revanš, ali koračamo sigurno ka cilju. Verujemo u prolaz dalje, verujemo u sportski inat. Čar sporta je upravo u tome što su utakmice neizvesne. Jedan postignut gol nas vodi dalje, svesni smo toga.

Milunović je imao prilike, pored treninga, da se i na utakmici uigra sa povratnikom u crveno-bele redove Milošem Degenekom.

– Dobro funkcionišemo u tandemu, videlo se to na meču poritv Kopenhagena u Beogradu. Danci će sigurno ponovo igrati sa dva špica i, koji god štoperski tandem da se nađe na terenu, moraće međusobno da se koriguju, fudbalskim rečnikom.

Najveća snaga će, kao i na svakoj utakmici do sada, našim fudbalerima biti navijači.

Uverio sam se da nije bitno da li igramo kod kuće ili na strani, naših navijača ima svuda na svetu. Oni su zaista dvanaesti igrač, pravi vetar u leđa. Čuju se i na svakom gosovanju pa sam uveren da će doći da nas podrže i u Kopenhagenu. Potrudićemo se da ih tamo obradujemo – zaključio je Milunović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter