2
Ostali sportovi

VIKTOR JELENIĆ: Stigao odgovor Pokretu slobodnih građana…

Objavljeno: 10.08.19 u 16:40

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Viktor Jelenić ocenio je danas da saopštenje Pokreta slobodnih gradjana (PSG) sadrži neistine i dezinformacije i poručio da nikada nije bio član nijedne partije.

PSG je ranije saopštio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić samovoljno dodelio novac VSS, da se meša u poslove za koje nije nadležan, kao i da je dodelom sredstava iz budžeta vaterpolo klubovima prekršen Zakon o sportu.

Odbor za obrazovanje i sport PSG je, takodje, naveo da je Nemanja Marijan, generalni sekretar VSS, član Glavnog odbora SNS, a Viktor Jelenić član stranke.

Na to saopštenje danas je reagovao predsednik VSS.

– Kao članovi Pokreta slobodnih gradjana pre nego napišete i pustite u medije saopštenje treba dobro da se obavestite o kome pišete, kome se obraćate, ali pošto ste samo anonimni članovi slobodni sigurno niste. Za razliku od Vas ja sam slobodan gradjanin i nikada nisam bio član nijedne političke partije. Slobodno razmišljam, pišem, govorim i vidim šta ko radi i čini za ovo društvo – naveo je Jelenić.

On je istakao da su jedina njegova „članstva“ klubovi u kojima je igrao u Srbiji, Crnoj Gori, Italiji i Španiji, kao i nacionalnoj selekciji sa kojom je, kako podseća, osvojio dve olimpijske medalje, tri svetske i četiri evropske medalje.

– Zato anonimni članovi prvo sakupite istinite informacije, a ja ovim stavljam tačku na prepisku sa Vama – zaključio je predsednik VSS.

0
0

2 Komentara

  1. I Beckenbauer, Platini i mnogi drugi su bili vrhunski sportisti i veci od Jelenica svakako, pa su umesani u razne skandale..

    0
    0
    Odgovori
  2. Типично напредњачки: њима излепи етикете, о себи све најбоље, а о чињеницама у вези оптужбе ни речи…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter