2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOŠ VULIĆ: Lep gol i prvenac iz omiljene pozicije

Objavljeno: 10.08.19 u 11:46

Vezni fudbaler Crvene zvezde Miloš Vulić sumirao je utiske nakon utakmice četvrtog kola Superlige protiv ekipe Mladosti iz Lučana koju su crveno-beli dobili rezultatom 2:0.

Vulić je doveo Zvezdu u vođstvo ranim golom iz slobodnog udarca, koji je ujedno bio i njegov debitantski.

– Nije bila laka pozicija za šut, ali mi je svakako omiljena. Malo iskosa sa leve strane, preko živog zida. Dao sam bitan i lep gol, ali važnije je što smo otvorili utakmicu na pravi način. Kada postignete pogodak u ranom periodu meča imate još veću dozu samopouzdanja. Pokazao sam sigurnost u igri i bio vođa na terenu, upravo iz razloga što su šansu dobili igrači sa manjom minutažom. Kontrolisali smo igru svih 90 minuta što je krunisano zasluženom pobedom. Sad smo mislima okrenuti ka meču sa Kopenhagenom – izjavio je Vulić.

Na večerašnoj utakmici debitovao je i Njegoš Petrović, novo pojačanje Zvezde.

– Odlično sam sarađivao sa Njegošem koji se savršeno uklopio u ekipu. Vremenom će sigurno biti sve bolje, vreme je pred nama.

Zvezdu u utorak očekuje revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena.

– Uvek sam tu da pomognem ekipi, na šefu struke je da odluči ko će da igra, u to se ne mešam. Svakako ko god se nađe na terenu daće sve od sebe da pobedimo i prođemo dalje – poručio je Miloš Vulić.

0
0

2 Komentara

  1. A sad sledi hladan tus u kopemhagenu, nece pomoci ni vulic, ni miloja ni ovaj ni onaj, pucanj u prazno sa pojacanjima, nego eto tu da nekog pobede u JSL da ne bude bas da suy za katanac na vrata,pozzzzz.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vulić je ovim golom iz slobodnjaka samo dokazao da je tehnički veoma pismen igrač, ali on pored našeg “trenera godine” neće nikada dobiti ozbiljnu minutažu, tu ne računam ulazak u zaustavnom vremenu na svakoj 2-3 utakmici. Vulić i Vukanović nisu u njegovoj viziji i filozofiji fudbala! Tamo se s pravom nalaze izvanredni Ben, Boaći, Jovičić i ostali znalci, koji su u prošloj grupnoj fazi LŠ pokazali koliko znaju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter