1
Domaći fudbal

FK Crvena zvezda

SLS: Zvezda rutinski protiv Mladosti iz Lučana pred revanš u Kopenhagenu (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.19 u 21:56

Prva utakmica 4. kola Superlige Srbije je odigrana, a Crvena zvezda nije imala problema protiv Mladosti. Slavili su crveno-beli sa 2:0.
U prvom meču četvrtog kola Superlige Crvena zvezda je dočekala Mladost iz Lučana. Domaći tim je istrčao na ‘Rajka’ u dosta drugačijem sastavu u odnosu na meč protiv Kopenhagena igranom u utorak, a debitovali su Petrović, Tomane -Krstović. Crvena zvezda je imala terensku inicijativu, ali je odigrala taman toliko koliko je trebalo za pobedu od 2:0. 

Malobrojna publika imala je priliku da vidi gol već u četvrtom minutu. Miloš Vulić je doneo prednost crveno-belima iz slobodnog udarca.

Ivanić je mogao u 8. minutu da duplira prednost Crvene zvezde, ali je odlično postavljen bio Rosić. U nastavku meča opao je ritam.

Iako Crvena zvezda ima kontrolu nema ozbiljnijih prilika ni na jednoj strani. U nastavku poluvremena igralo se na polovini Mladosti koja je u prvih 45 minuta imala posed 30 posto, ali nisu uspeli da uvećaju domaći prednost sve do 46. minuta kada je Milan Jevtović odličnom fintom napravio prostor za udarac i lako je savladao Rosića.

Vrlo dobra prilika za Mladost u 50. minutu! Pavlović je bio uporan i uspeo da doda do Sekulića, koji je sa 15 metara šutirao pod prečku, ali je Borjan uspeo da interveniše i skrene loptu u korner. Simić je imao dobru šansu za Zvezdu u 55. minutu, ali je njegov udarac iskosa Rosić poslao u korner. Gosti su uspeli da postignu pogodak u 64. minutu, ali je poništen zbog ofsajda. U završnici meča Krstović i Tomane su odlično kombinovali. Tomane je poslao loptu do Krstovića, a on je snažno šutirao sa 15 metara. Na kraju samo korner. 

Crvena zvezda – Mladost 2:0 (2:0) 

Stadion: „Rajko Mitić”.

Sudija: Dragan Čolović.

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gajić, Pankov, Babić (46. Degenek), Žander – Petrović, Vulić – Jevtović, Ivanić (80. Krstović), Simić – Boaći (62. Tomane).

MLADOST: Rosić – Andrić, Selemić (62. Suraka), Šatara, Leković – B. Milošević, Sekulić – Pavlović, Radivojević, Mićević – Eliomar (46. Pešić).

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Milojeviću, ovo nema veze sa fudbalom! Ovom antipropagandom sporta, rasteraćeš i najvernije navijače! Sporo, bezidejno, traljavo, trapavo… Ovako stvarno niko ne igra fudbal! Ne valja kada ne damo na vreme gol, ne valja kada ga damo na početku… Mnogo povređenih igrača… Sve je za brigu… A tebi svaka izjava počinje sa: „Pa dobro…“ Šta je dobro, čoveče? Da li smo gledali istu utakmicu?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter