0
Košarka

STIŽE NOVA IGRA: NBA 2k20 će se po jednom razlikovati od ranijih naslova (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.19 u 18:02

Za ljubitelje košarke uskoro na tržište stiže NBA 2k20, a ovogodišnje izdanje imaće nešto novo da ponudi.

Navikli smo da sportske igre izlaze u godišnjem ciklusu, ali malo toga novog nam ponude. Do sada je tako bilo i za NBA 2k, koji pored ažuriranih rostera, tu i tamo nekog svežeg poteza i My career moda nije imao mnogo novina. To će se ove sezone promeniti.

NBA 2k20 dolazi sa svim gore navedenim, osveženim My GM modom, kao i posebnim WNBA modom. U njemu će igrači moći da isprobaju i žensku košarku. Najpoznatije igračice poput Kendis Parker i Brijane Stjuart učestvovale su u kreiranju ovog moda, gde su najbolje igračice pozvane u Mokap (Motion Capture) studio, kako bi njihovi potezi bili ubačeni u igricu.

NBA 2k20 će se u prodaji naći 6. septembra, dok će nedelju dana ranije igrači moći da igraju Demo. ‚Inače, NBA Live je u prethodnoj sezoni ubacio ženske timove sa kojima je bilo moguće igrati isključivo u egzibicionim mečevi, te će biti zanimljivo videti kako će žensku košarku u najprodavaniju simulaciju implementirati NBA 2k. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter