7
Domaći fudbal

FK Crvena zvezda

‘NEĆE BITI LAKO ZBOG KOPENHAGENA’: Milojević citirao Bukovskog i najavio novog napadača

Objavljeno: 08.08.19 u 13:55

Crvena zvezda u petak od 20 časova igra protiv Mladosti iz Lučana, u utakmici Superlige koja se nalazi između dva meča protiv Kopenhagena.

Zvezda će imati težak zadatak da se ‘prešalta’ sa Evrope na domaći fudbal i protiv Mladosti napravi uvertiru pred gostovanje u Danskoj.

– Bez obzira što Nenad Milovanović neće više voditi ekipu njegov zamenik Stanić će sprovesti sve što su do sada radili. Otišli su im ključni igrači, ali su doveli zamene. Agresivna su ekipa i igraju dobro na „Marakani“. Neće nam biti lako jer dolazi između dve utakmice sa Kopenhagenom – rekao je Vladan Milojević.

Milojević će imati problema i sa povređenim igračima, jer su Pavkov i Rodić zaradili povrede pre dva dana protiv danskih ‘lavova’.

– Zato je fudbal interesantan, to su delići sekunde. Ne volim kad su igrači povređeni. Rodić je imao problem na poluvremenu i tražio je izmenu.

Konačno će šansu dobiti i novi napadač iz Portugalije, Tomane.

– On diže obrtaje. Izgleda bolje i sigurno će sutra dobiti minutažu. Kod njega je problem fizičke pripreme – rekao je trener srpskog šampiona Milojević.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Zatim se osvrnuo na duele sa Kopenhagenom, još su glave ‘vruće’.

– Došli su do gola u gostima, ali sve utakmice su različite. Voleo bih njih da prođemo pa da igramo malo sa ekipama sa Iberijskog poluostrva.

Fudbaler Kopenhagena Karlo Bartolec je rekao da je Zvezda prosečna ekipa, sa dva lica i da u gostima uglavnom dobija ‘porcije’. Milojević mu je odgovorio citirajući Čarlsa Bukovskog.

– Ne bih da komentarišem. Ako tako misli, ima pravo na to. Živimo u Evropi i to je demokratija. Što kaze Čarls Bukovski ako ti kažeš, a ja ne odgovaram ne znači da si ti u pravu.

0
0

7 Komentara

  1. Milojeviću sad si baš pretjerao. Hoćeš u ligu šampiona a Mladost iz lučana ti je ozbiljan problem,zato i nema navijača da gledaju domaći fudbal. Sve je naduvano i neiskteno. Pričaj igračima što god hoćeš,ali nemoj navijače zamarati glupostma. Igrači ti imaju god. platu i do milion evra i ti nas plašiš sa timom u kom igraju igrači sa platom do 50hiljada evra godišnje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije mi jasno zašto se navijači Partizana kače za svaki prilog o Zvezdi.Tolika mržnja jednostavno nije zdrava. Voli svoj klub,ali poštuj protivnika jedino je ispravno geslo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Cak i ispod proseka,da im nije sudija sredina tabele bi im bila zagarantovana,a ovako dok je vucka i njegovih sudija bice naravno uvek u vrhu lestvice,mada ni to nije vecito,i to crveno belo zlo ce da nestane,u evropi ispod prosecna ekipa.

    0
    0
    Odgovori
  4. Zašto je Milojević najavio novog napadača, pa tu je Boaći, izvanredni rezervista iz kineske lige zbog kojeg je Pavkov onako brutalno odstranjivan iz ekipe od tog istog Milojevića! Slao ga je na pozajmice samo da bi napravio mesta za nedoraslog Boaćija, stavljao ga je non-stop za zamenu Boačija i ovaj je svima protiv Danaca pokazao da nije brz, da nema skok igru, da nema dribling i da nije prodoran, jednom rečju neupotrebljiv za Evropu! Napred sa Milojevićem i Boaćijem u nove smešne hit komedije od igara!

    0
    0
    Odgovori
  5. U Beogradu je Zvezda ostvarila veoma loš rezultat! Sada treba da se vadi u Danskoj, što znači da mora napadati da bi postigla gol ili dva. To će biti izuzetno teško, ne zbog toga što su visoki, glupi za fudbal i snažni Danci bolji od Zvezde, nego zbog toga što imamo na klupi trenera koji nije fajter, koji jednostavno ne zna da igra napadački fudbal! Prema tome šanse su nam u tragovima, odnosno one ne postoje! Niko ko je realan Zvezdaš, posle onog ponižavajućeg bunkera Zvezde iz drugog poluvremena, nema osnove da veruje u Zvezdin prolaz!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter