4
Evrokupovi

MILOŠEVIĆ PRELOMIO: Miletić, ipak, od starta protiv Malatije – doneta je odluka za debi Takume Asana

Objavljeno: 08.08.19 u 09:52

Procenjeno je da Takuma Asano nije spreman da počne megdan sa Malatijom, a defanzivac je spreman.

Postojalo je par dilema oko startne postave Partizana za večerašnji okršaj od 21 čas sa Malatijom u Humskoj, ali posle poslednjeg treninga šef stručnog štaba Savo Milošević je konačno prelomio.

Najzvučnije letnje pojačanje Takuma Asano će na debi čekati sa klupe pošto nije fizički još spreman, a od starta nastupiće Filip Stevanović. Tinejdžer rođen 2002. godine biće ‘iznenađenje’ na levom boku za rivala iz Turske, kojem će se suprostaviti i desni bek Nemanja Miletić. Povreda zgloba je zalečena…

Ostale karte su poznate i standardne na čelu sa kapitenom Stojkovićem, a dosta se očekuje od Tošića i Sume, kao i napadaca Umara Sadika, koji ima prednost u odnosu na Ožegovića.

Crno-beli će pokušati da dođu do prednosti u odnosu na iskusan tim sa prekaljenim internacionalcima čije boje brani i bivši kapiten Crvene zvezde Mičel Donald.

Projektovan sastav: Stojković, Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Brežančić, Zdjelar, Šćekić, Tošić, Stevanović, Suma, Sadik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

4 Komentara

  1. SAVO, AKO PARTIZAN ISPADNE OD TURKE ISPASCE
    OD TEBE. SHVATI VEC JEDNOM , DA NISI ZA TO
    MESTO. DOVEDI BRE DOBROG TRENERA, AKO HOCEMO EVROPU. MOZE
    MILANICA IZ MARIBORA,
    VELIKOG PARTIZANOVCA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter