2
Evrokupovi

FK Crvena zvezda

HRVAT OMALOVAŽIO ZVEZDU: Oni su prosek, u gostima dobijaju ‘porcije’! Video sam poruke Delija, ali ne znam ćirilicu

Objavljeno: 08.08.19 u 12:44

Hrvatski fudbaler iz redova Kopenhagena, nije bio impresioniran niti snagom Zvezde, niti atmosferom na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Još uvek se ne sleže prašina posle prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Kopenhagena. Meč je obeležilo ekoliko sumnjivih sudijskih odluka, poruke zvezdaša sa tribina i rezultat (1:1) koji ostavlja sve otvoreno pred revanš u danskoj prestonici.

Posle meča je izjavu za ‘Sportske novosti’ dao Karlo Bartolec, hrvatski fudbaler u redovima ‘lavova’.

– Sad su naše šanse za prolaz veće, rekao bih u procentima 60:40. Na početku utakmice bilo je kod nas malo napetosti i nervoze, domaćin je dao gol, ali sa 1:1 sve je u redu. Biće drugačije u revanšu – rekao je Karlo Bartolec.

Kratko je prokomentarosao atmosferu na stadionu ‘Rajko Mitić’ i transparente zvezdaša o akciji ‘Oluja’.

– Super je bilo. Na tribinama se našlo oko 45 hiljada ljudi. Malo su nas izviždali, ali nije bio nikakav problem. Video sam da su imali neke poruke, ali nikad nisam učio ćirilicu da bih pročitao, a nije me ni zanimalo šta piše. Nisam obraćao pažnju. Svako ima svoje, oni svoje, ja poštujem svoje i to je to. Kad sam ušao u igru malo su zviždali, međutim nije bilo strašno, mislio sam da će biti gore – rekao je Bartolec koji je u igru ušao u poslednjim trenucima utakmice.

– Bio sam spreman da igram, kao i svako, od prvog minuta. U Beogradu je bio i Robert Mudražija, i on mi je govorio da bi voleo da zaigra, ali je povređen. Ipak je to za nas nešto veći motiv. Međutim. trener je odlučio tako, dobio sam nekoliko minuta, odradio šta je trebalo.

Bartolec je uveren da će Kopenhagen proći u plej-of za ulazak u Ligu šampiona.

– Oni su ekipa sa dva lica, puno su bolji na svojem terenu nego kad igraju u gostima. Imaju pojedince koji su kvalitetni kao Marin i Ben, ostalo je sve prosek. U Beogradu ih nosi publika. Videlo se i lane u Ligi prvaka da su kod kuće bili vrlo dobri s Liverpulom i Napolijem, a u gostima dobijali „porcije“. Analizirali smo ih sa Helsinkijem, takođe su kod kuće na o-ruk u prvom delu nešto napravili. Onda dođu na revanš i potpuno su drugačija ekipa. Ligom Evrope bismo bili zadovoljni, ali nije to isti nivo. Liga šampiona je glavni plan – podvukao je Bartolec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter