4
Ostali sportovi

VATERPOLO KLUB PARTIZAN: Uvek smo verovali u sistemsko rešenje problema, hvala Vučiću!

Objavljeno: 06.08.19 u 20:01

Vlada Srbije donela je danas odluku da pomogne vaterpolo klubove u Srbiji, a među njima i najtrofejniji Partizan.

Vaterpolo klub Partizan je mesecima unazad u goloj borbi za egzistenciju i svaka pomoć klubu je od velikog značaja. crno-beli su takođe u sudskom sporu sa opštinom Voždovac zbog vlasništva nad bazenom Banjica, ipak su poručili da su uvek verovali u sistemsko rešenje za funkionisanje vaterpola u Srbiji.

Crno-beli su se zahvalili predsedniku Vaterpolo saveza Srbije Viktoru Jeleniću i posebno predsedniku Srbije.

– Posebnu zahvalnost VK Partizan izražava Predsedniku Republike Srbije gospodinu Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije jer je država i na ovaj način pokazala koliko želi i koliko može da učestvuje u što boljem funkcionisanju klubova. VK Partizan obećava da će zauzvrat dati sve od sebe kako bi se naša Srbija i dalje radovala ostvarenim rezultatima, navodi se u poruci zahvalnosti Partizana na društvenim mrežama.

0
0

4 Komentara

  1. Poredjenje dodje ti lopov u kucu pokrade ti 100000 evra pokupi ti decu I odvede u janjicare tj.cz a zatim ti da neke neuku decu da ih ucite da najbolji uzmu I zauzvrat ti daju pomoc od 1000 evra cisto da kazu budi srecan nisam to upalio kucu vec dao pomoc…

    0
    0
    Odgovori
  2. E MOJ VUCICU, JELENICU.
    KAKVO LICEMERJE ! KAD
    OCERUPASTE PARTIZAN, SVE
    STO VREDI UZESTE, EVO I VAMA PARA. SRAMOTA STA RADITE EVROPSKOJ VELICINI.

    0
    0
    Odgovori
  3. Tako i treba, vaterpolo je nas najbolji ambasador u svetu… Samo mi nije jedno jasno. Zasto hvala Vucicu? Pa nece da daje svoje licne pare, vec nas, svih gradjana Srbije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter