0
Fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

‘BOMBA’ JE AKTIVIRANA, ČEKA SE DETONACIJA: Baloteli napušta Evropu i potpisuje za jedan od najvećih svetskih timova!

Objavljeno: 06.08.19 u 10:00

Posle Danijelea De Rosija koji je posle Rome odlučio da ode u Južnu Ameriku i potpiše za Boku Juniors, sličnim putem bi mogao Mario Baloteli.

‘Bomba’ je aktivirana, čeka se detoncaija! Mario Baloteli odlučio je sa 28 godina da napusti Evropu i preseli se u Južnu Ameriku. Kako prenose britanski ‘San’ i brazilski ‘Globo’, agent kontroverznog Italijana nalazi se u Rio de Žaneiru gde pregovara i sluša ponudu Flamenga.

Navodno, pregovori su u početnoj fazi, s tim da je Mario Baloteli izrazio želju da se preseli na kontinent na kom je fudbal ‘svetinja’. Sad ostaje da se dogovore uslovi pod kojim bi kontroverzni Italijan obukao crveno-crni dres.

Mario Baloteli je od 1. jula slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Olimpikom iz Marseja. Na 15 nastupa za tim sa ‘Velodroma’ postigao je osam golova. Vest Hem je želeo da ga dovede, ali nije mogao da isprati njegovu platu od 3,8 miliona evra.

Sad ostaje da se vidi hoće li Flamengo razbiti kasu, ili će Italijan zbog uživanja u Rio de Žaneiru spustiti gornju granicu kada je reč o plati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter